Mandate de arestare pentru cele două bestii cu chip de om care au zdrobit în bătaie un alt tânăr VIDEO

Cu cătușe la mâini și departe de vitejia de care au dat dovadă în urmă cu câteva zile, Lucian Varadi și Cristian Sabo au fost duși, în urmă cu câteva minute, în fața unui judecător de la Tribunalul Cluj, cu propunere de arestare preventivă. Dacă judecătorul va considera că este necesar emiterea unui mandat de arestare, va emite pe numele celor doi agresori, un mandat de arestare de 20 de zile.

IMG_6655(2)

Cristian Sabo, stânga, și Lucian Varadi, dreapta, au fost reținuți și, ulterior, acuzați pentru tentativă de omor.

La audieri, cei doi, care sunt elevi la fostul Liceu CUG, au declarat că nu își mai amintesc foarte bine ce s-a întâmplat, deoarece erau beți. Procurorul de caz și polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au stabilit că cei doi erau însoțiți, duminică seara, de o tânără de 13 ani, Dalia C. La un moment dat, în fața lor a apărut victima, Alexandru Moldovan, fostul iubit al fetei de 13 ani. În prima fază discuțiile au fost amicale și au mers până acolo încât Cristian Sabo a făcut o țigară cu ”legale”, celebrele etnobotanice, pe care au fumat-o cei trei băieți. La un moment dat, Moldovan a prins-o pe fată de față și i-a reproșat mai multe motive care au stat la baza despărțirii lor. În acel moment, nervos, Cristian Sabo i-a dat mai mulți pumni lui Moldovan, după care, în momentul în care acesta a căzut la pământ au început să âl lovească cu pumnii și picioarele.

Alexandru Moldovan a declarat, marți, la ieșirea de la UPU că nu înțelege comportamentul prietenilor lui și că toți erau ”rupți de beți”.

După un proces care a durat câteva minute, Lucian Varadi și Cristian Sabo au fost arestați preventiv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s