Carne crudă la Zilele comunei Apahida! Oamenii se plâng de proasta organizare

O femeie, din Apahida, a reclamat faptul că la ”Zilele comunei Apahida” a cumpărat carne crudă de la singurul furnizor de produse alimentare, agreat de Primăria Apahida.
Mirela Antal susține că fetița ei a cumpărat cartofi prăjiți și o frigăruie și că aceasta era complet crudă. ”Fetița mea a luat o porție de cartofi prăjiți și o frigăruie. A plătit și când a cerut bon fiscal s-au făcut că nu aud. Pe panou era trecut cinci lei/frigăruia. Mai mult, carnea din frigăruie era complet crudă. Pentru că mama stă aproape de primărie a dus-o acolo pentru că nu a putut să o mănânce”.
Femeia din Apahida susține că a plătit suma de 32 de lei pentru o porție de cartofi prăjiți și frigăruia crudă. ”Firma agreată să vândă produse profită de ocazie că sunt singurii reprezentanți cu mâncare acolo și fac ce vor. Aseară mi-a spus patronul unei locații că și el i-a cerut primarului să-i permită să vândă la Zilele comunei Apahida, produse prăjite la grătar, mici, etc, și i-a spus că nu se poate”, a mai spus Mirela Antal.

De altfel, foarte mulți localnici din Apahida au reclamat faptul că au fost obligați să stea foarte mult timp la coadă pentru a cumpăra o bere sau produse prăjite la grătar. Erau trei dozatoare unde se servea bere iar numărul celor prezenți a depășit în fiecare seara cifra de 1.000 de persoane.

Singura persoană publică din Apahida, care a luat atitudine împotriva proastei organizări a a acestei manifestări publice a fost consilierul PNL, Viorel Nacu. ”Slaba organizare a firmei Moldovan – Apahida, trebuiau să aibă cel puțin două puncte de desfacere, nu să stai zeci de minute la coadă și la bere și la mâncarea aproape cruda cum au avut unii oameni “baftă””, a scris Viorel Nacu pe contul său de facebook.

Ziardeapahida.ro a cerut un punct de vedere  patronului firmei Moldovan Carmangerie Sânnicoară, cu privire la aceste reclamații. În momentul în care, patronul societății ne va răspunde vom publica și punctul de vedere al acestuia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s