Imaginile prăpădului din Apahida. Furtuna cu aspect de taifun a produs un adevărat dezastru. Blocul construit de liberalul Radu Păcurar a rămas fără acoperiş

Zeci de familii sunt afectate și riscă ca toată agoniseala de o viață să fie distrusă dacă în zilele următoare va mai ploua.

Blocul construit de liberalul Radu Păcurar a rămas, la propriu fără acoperiș. Tabla a fost smulsă de vântul puternic iar toată structura este acum expusă capriciilor vremii. Dacă ploaia va mai dura, și va mai dura cel puțin și marți, susțin meteorologii, zeci de apartamente ar putea fi inundate.

Ziardeapahida.ro l-a contactat pe Radu Păcurar care a declarat că firma care a construit blocul se va ocupa de reparația acoperișului. ”Reparația se va face în cel mai scurt timp. Azi, la fața locului s-a dus o firmă specializată pentru a face o evaluare a pagubelor și a unui necesar de materiale. În maxim două zile, se va intra la reparații. Firma care a executat blocul, pe bază de contract, nu mai poate fi găsită. Cei care locuiesc în blocul cu pricina nu vor avea nicio cheltuială”.

O altă casă lovită grav de urgia vremii este situată în complexul Omnia. Unul dintre imobile a rămas fără acoperiș. Învelitoarea din tablă a fost desprinsă ca o coală de hârtie.

Şi la blocurile construite în zona fostului complet Avicola, oamenii au reclamat probleme grave. “Am rămas fără acoperiş la bloc. Apa a intrat în case. Tavanul din rigips a căzut şi el. Totul este un dezastru[, spune un proprietar dintr-un bloc din zona Avicola.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s