Elevul din Dezmir care a obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat a fost premiat de prefectul de Cluj. Primăria Apahida încă mai așteaptă. Liberalii din Apahida vor propune premierea acestui rezultat excepțional

Prefectul de Cluj, profesorul Gheorghe Vușcan i-a invitat pe cei doi elevi care au obținut nota zece la examenul de bacalaureat, singurii de altfel din tot județul Cluj, la sediul Prefecturii unde a fost organizată o ceremonie publică în onoarea lor.

10-la-bac

Elevii Raul Oltean (stânga) din Dezmir și Radu Andreescu (dreapta) au primit diploma de onoare a Prefecturii Cluj. ”Pentru efortul și seriozitatea în pregătirea școlară care au condus la obținerea unei performanțe deosebite, media 10 la sesiunea de Bacalaureat, iulie 2016′, Raul-Bogdan Oltean, absolvent al Colegiului Național ‘George Barițiu’ și Radu Cristian Andreescu, absolvent al Liceului Teoretic ‘Onisifor Ghibu’, au primit din partea prefectului Gheorghe Ioan Vușcan DIPLOMA DE ONOARE a Instituției Prefectului-județul Cluj”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Cluj.

Prefectul Gheorghe Vușcan a declarat că i-a sunat pe cei doi elevi eminenți și i-a felicitat pentru rezultatele foarte bune avute la examenul de bacalaureat. ”I-am sunat și i-am felicitat încă de ieri pe cei doi elevi și am dorit să îi cunosc personal. Instituția Prefectului — județul Cluj este o instituție care, din păcate, nu poate premia material excelența în educație, însă conform tradiției, am oferit din suflet câte o Diplomă de Onoare celor doi elevi eminenți, ca o recunoaștere a efortului și seriozității în pregătirea lor școlară. Radu și Raul sunt două exemple de urmat și pentru alți elevi din Cluj și din țară, ei demonstrând că, prin muncă asiduă, poți avea rezultate care constituie baza pe care se clădește viitorul lor. Îi felicit pe cei doi că au decis să studieze la universități din Cluj-Napoca!”, a mai spus prefectul Vușcan.

La întâlnire au fost prezente doamnele director ale celor două unități de învățământ de unde provin elevii, prof. dr. Alina Bărăian, respectiv prof. Monica Bereș.

În tot acest timp, Primăria Apahida nu a emis nici măcar un comunicat de presă prin care să laude performanța unică a elevului din Dezmir, Raul Oltean.

Președintele PNL Apahida, Călin Păcurar a declarat că va propune la prima ședință de Consiliu Local, premierea elevului Raul Oltean, din Dezmir. ”Performanța lui școlară este una de excepție iar noi suntem datori să îi acordăm elevului Raul Oltean, din Dezmir-Apahida, onoarea care i se cuvine. Voi propune premierea elevului Raul Oltean. Și în trecut am propus premierea sportivului Ciprian Mariș pentru rezultatele foarte bune în domeniul sportiv și ne-am lovit de birocrația din Primăria Apahida. Sper că acum să putem să ne unim și să arătăm lumii că și comuna Apahida, știe să omagieze performanța”, a spus președintele PNL Apahida, Călin Păcurar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s