EXCLUSIV Polițiștii clujeni l-au reținut pe agresorul elevului de 16 ani din Apahida dar procurorii l-au plasat sub control judiciar. Adică liber ca pasărea cerului!

După ce cazul elevului de 16 ani din Apahida, Alexandru Andrei S., care a fost bătut, din senin, în plină stradă, de către un recidivist, a ajuns la urechile șefilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, lucrurile s-au mișcat în direcția cea bună.

Autorul, un anume Ovidiu Sergiu C., de 23 de ani, din Apahida, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de loviri și alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri. La audieri, agresorul a regretat fapta și a precizat că va încerca să se împace cu victima. Audierile s-au desfășurat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, iar la finalul acestora, procurorul de caz a decis că nu este cazul de a cere pe numele agresorului un mandat de arestare pentru 30 de zile, măsura controlului judiciar fiind suficientă.

Ovidiu Sergiu C. a fost acuzat că în data de 3 iulie, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice l-a lovit cu pumnul în figură pe un elev de 16 ani, care se afla în parcarea pensiunii Bedanis, din Apahida. ”Mă, tu ești cam smecher”, a povestit Alexandru, fiind citat de Gazeta de Cluj. În urma loviturii primite, Alexandru a fost operat de urgență pentru dublă fractură de maxilar, leziunile provocate necesitând între 45 și 50 de zile de îngrijiri medico legale.

Agresorul nu este la prima faptă de acest gen. În evidențele Poliției Cluj, acesta figurează că în anul 2015 a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare. Mai exact în data de 15 martie 2015, Ovidiu Sergiu C. a primit un an cu suspendare, și un termen de încercare de trei ani, tot pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

Fiind în perioada de încercare de trei ani și dacă va fi găsit vinovat că l-a lovit pe elevul de 16 ani, Chita va trebui să execute și pedeapsa de un an de zile de închisoare, care i-a fost aplicată în anul 2015.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s