Surpriză în ancheta incendiului de pe strada Decebal! Suspectul este o femeie …

După o anchetă de câteva zile, polițiștii clujeni de la Serviciul de Investigații Criminale au conturat deja primele ipoteze care să conducă la persoana care a incendiat o camionetă Ford, care era parcată pe strada Decebal, din Apahida.

IMG_9645

Mașina era proprietatea lui N. I., care locuiește în chirie într-un apartament din blocul situat pe strada Decebal. Anchetat de polițiștii clujeni, bărbatul le-a spus că nu are dușmani, că nu datora bani la nimeni, că nu s-a certat sau că nu a fost amenințat de persoane necunoscute. Omul le-a mai spus polițiștilor că își câștigă existența cu ajutorul camionetei Ford care a fost incendiată și care a fost distrusă în totalitate în incendiul provocat.

Chestionat mai în amănunt, bărbatul le-a spus polițiștilor că, totuși, există o persoană care ar fi dorit să se răzbune, aceasta fiind chiar concubina lui, cu care s-a certat și care, din dorința de a a-i da o lecție a pus la cale incendierea mașinii. ”Acum ori, concubina a pus focul, ori a tocmit alte persoane să facă asta. Investigăm cu prioritate această pistă, singura de altfel credibilă în momentul de față”, ne-a declarat unul dintre polițiștii clujeni.

Camioneta Ford a fost incendiată, în noaptea de miercuri spre joi, pompierii fiind anunțați în jurul orei 2.11 minute. Până la sosirea pompierilor mașina a ars în întregime, cauza stabilită fiind că incendiul a fost provocat.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s