EXCLUSIV! Răzbunare la Apahida! O camionetă a fost incendiată și s-a făcut scrum

În cursul nopții de miercuri spre joi, pe strada Decebal din Apahida a avut loc un incendiu ciudat. O camionetă Ford, s-a făcut scrum în urma unui incendiu, care a pornit din senin, în timp ce mașina era parcată.

Cei care locuiesc în zona respectivă, susțin că mașina este proprietatea unui bărbat care locuiește, în chirie, în blocul din zona dispensarului. ”Eu stau aici în zona asta dar noi nu am auzit nimic. Când m-am trezit de dimineață am văzut mașina. Știu că este a unui bărbat care o parchează acolo dar niciodată nu am auzit pe nimeni să spună ceva urât despre el. O fi lăsat ceva în funcțiune care s-o  fi aprins iar de acolo dezastrul”, a spus un apahidean.

Polițiștii au deschis un  dosar penal pentru a aflat ce anume s-a întâmplat. Oamenii legii i-au în calcul și varianta ca incendiul să fie provocat de o mână criminală.

Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj au fost aleratați la ora 2.14 minute, pe numărul de urgență 112, pentru a interveni pentru stingerea incendiului.

Codul trecut în fița de intervenție este 107, ceea ce înseamnă că focul a fost pus intenționat, de o persoană care pentru moment estre necunoscută.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s