În Apahida, mai multe intersecții nu au indicatoare rutiere. În cazurile în care aceste indicatoare există, în unele locuri se poate produce confuzie

Vineri după amiaza, la intersecția străzilor Parcului cu Republicii, două mașini s-au tamponat, avariile rezultate fiind însemnate.

IMG_9351.JPG

Martorii susțin că un autoturism care circula de pe strada Republicii nu a acordat prioritate unui altuia, care circula de pe strada Parcului.

Mai multe străzi din localitatea Apahida nu au indicatoare rutiere, circulația desfășurându-se după regula priorității de dreapta. În intersecția unde a avut loc accidentul de vineri, pe strada Republicii sunt montate indicatoare de cedează trecerea, în timp ce pe strada Parcului, indicatoarele drum cu prioritate, lipsesc. Asta înseamnă că un șofer care circula de pe stada Parcului, din drumul național spre zona de blocuri, ar trebui să cedeze trecerea pentru mașinile care vin de pe strada Republicii, fără să știe că la rândul lor acești conducători auto au în față lor indicatorul cedează trecerea.

În Apahida, exista câteva intersecții fără indicatoare rutiere, unde în orice moment se pot întâmpla accidente grave. De exemplu, intersecția dintre strada Decebal și strada Parcului. În acest loc, șoferii, care circulă de pe strada Decebal, au prioritate față de cei care vin de pe strada Parcului, care în mod normal ar trebui să fie strada cu prioritate.

Ziardeapahida.ro vă prezintă câteva intersecții a unor străzi din Apahida, unde nu există indicatoare rutiere și unde circulația se derulează după principiul priorității de dreapta.

One thought on “În Apahida, mai multe intersecții nu au indicatoare rutiere. În cazurile în care aceste indicatoare există, în unele locuri se poate produce confuzie

  1. Mai luati una de aici:
    https://www.google.ro/maps/@46.7988387,23.7533019,19z?hl=ro
    https://www.google.ro/maps/@46.7988885,23.7532278,3a,75y,130.99h,81.38t/data=!3m6!1e1!3m4!1skGk5meBVJefZIDLyFnXO8w!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro
    La iesirea din strada Pietroasa in strada principala (Libertatii), nu exista cedeaza trecerea sau stop. Asta inseamna ca cei care vin pe Libertatii si merg spre Cluj trebuie sa dea prioritate de dreapta celor care ies de pe Pietroasa, nu?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s