Bătaie de joc la trotuarul din centrul comunei Apahida. E LAT CÂT O POTECĂ și a costat 12.000 de euro!!!

Lucrările la ”trotuarul morții”, cum a fost supranumit de apahideni, situat lângă fostul post de control, în centrul localității Apahida, se fac la modul heirupist, fără să se țină cont de faptul că acesta va dăinui mult și bine, după momentul alegerilor.

Lățimea trotuarului este foarte mică. Măsurat fiind, noul trotuar va avea un metru și 30 de centimetri lățime. Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Apahida, Călin Păcurar a declarat că va cere socoteală primarului, încă în funcție, și angajaților de la urbanism pentru proiectul avizat. ”Am primit multe reclamații în ultimele zile legate de lățimea acestui trotuar, care este un pic mai lat decât cravata domnului primar Fati. Am fost la fața locului în cursul zilei de miercuri și, într-adevăr, am observat că două persoane care trec una pe lângă alta trebuie să fie atente pentru a nu se bate una de cealaltă. Noi, PNL Apahida am cerut să se construiască un trotuar, nu o potecă. Voi încerca să opresc lucrările și să se refacă, astfel încât lățimea să fie una corespunzătoare”, a declarat candidatul PNL și viceprimar al comunei Apahida, Călin Păcurar.

Un alt membru de frunte al PNL Apahida, Radu Păcurar a declarat că trotuarul care se construiește în apropierea fostului post de control este o monstră de bătaie de joc. Acesta a scris pe contul său de facebook că a măsurat trotuarul. ”Trotuarul de la fostul post de control este prea îngust, deși se putea face mai lat de 1,30m. Două cărucioare de copii nu încap unul pe lânga celălalt, vom fi nevoiți sa mergem în șir indian cu copiii pe acolo. Este un exemplu de lucrare prost făcută, prost gândită, prost proiectată, la fel ca majoritatea lucrărilor executate în ultimii ani la noi în comună. O excelenta inițiativă a lui Călin Păcurar și a consilierilor PNL a fost transformată într-un lucru prost de actualul primar”, a scris Radu Păcurar.

Contractul pentru execuția acestui trotuar a fost semnat de primarul PSD, Grigore Fati, în data de 4 mai. Firma care execută lucrarea este Open Serv SRL. Valoarea totală a lucrărilor este de 58.138 lei, adică 12.000 de euro.

Ziardeapahida.ro vă prezintă prima pagină a contractului, document care dovedește că Radu Păcurar de la PNL are dreptate atunci când afirmă că primarul Grigore Fati și-a însușit ideea PNL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s