Locuitorii din Corpadea au blocat drumul cu un TRACTOR. Oamenii PROTESTEAZĂ față de cât de prostește li se asfaltează strada

Dacă alți locuitori din Apahida au fost mai pașnici și au acceptat asfaltarea unor străzi, în baza unor proiecte care mai de care mai absurde, cu rigole foarte adânci și cu alte neregularități tehnice, sătenii din Corpadea au decis să acționeze.


Locuitorii de pe strada Horea, din Corpadea, sunt nemulțumiți de soluția aleasă de către Primăria Apahida, pentru asfaltarea străzii.

Locuitorii susțin că s-au săturat ca cei de la Primăria Apahida, în frunte cu primarul Grigore Fati, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Apahida, să tot construiască rigole adânci și foarte late, în loc să găsească alte soluții tehnice mai moderne, cum sunt construcția de rigole subterane și trotuare. ”Oamenii au decis să reacționeze. Nu se mai poate. Au săpat rigole foarte late și au îngustat drumul. Lucrări de mântuială.  S-au pregătit de asfaltare și au înălțat drumul foarte tare, față de curțile oamenilor care sunt mult mai jos decât strada. Vom bloca drumul pentru muncitori atât timp cât nu se va găsi o altă soluție tehnică”, spune un localnic.

Pe strada Horea din Corpadea mai este de asfaltat aproximativ un kilometru de stradă. Locuitorii susțin că revolta lor este împotriva unor funcționari de la Primăria Apahida, care nu gândesc, la propriu. ”Acești oameni dacă tot sunt plătiți din impozitele noastre trebuiau să găsească soluții viabile. În unele locuri, drumul este mai înalt și cu un metru și jumătate față de vechea cotă”, ne-a relatat un alt locuitor.

Contractul pentru asfaltarea străzii cu rigole a fost adjudecat de firma Construct Perom, aceeasi care s-a ocupat și de asfaltarea străzii I.C. Brătianu din Apahida. Valoarea acestui contract a fost de 1.6 milioane de lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s