Fati a propus mărirea prețului la gunoi. Candidatul PNL, Călin Păcurar a trecut la atac iar apahidenii vor plăti mai puțin pentru salubritate

Proiectul inițiat de primarul Grigore Fati, de majorare a prețului plătit de apahideni pentru serviciile de salubritate nu a trecut la vot.

gunoi apahida

Potrivit unor informații oficiale, primarul comunei Apahida, PSD-istul Grigore Fati, candidat al acestui partid pentru funcția de primar al comunei Apahida, a inițiat un proiect de majorare a taxei de salubritate plătite de apahideni, de la șapte lei, la opt lei plus TVA, ceea ce însemna 8.8 lei și 17 lei pentru fiecare gospodărie. Dacă acest proiect ar fi trecut la vot, susțin sursele noastre, atunci o familie cu patru persoane care locuiește într-un apartament de bloc, ar fi plătit 35,2 lei/lună.

gunoi majorare

Potrivit acelorași surse, în momentul în care s-a discutat acest proiect, viceprimarul Călin Păcurar, candidatul PNL pentru poziția de primar, a făcut un amendament în baza căruia taxa de salubritate pentru o persoană să rămână la șapte lei iar pentru o gospodărie, noțiune în care intra și un apartament, la 15 lei. Acest amendament a trecut la vot în timp ce propunerea lui Grigore Fati a fost respinsă. ”Asta înseamnă că și cei care locuiesc la apartament și care, până acum plăteau taxa de gunoi la numărul de persoane vor achita tot 15 lei/lună. Este un lucru foarte bun pentru cetățenii din Apahida”, a declarat sursa noastră.

Copreședintele PNL Apahida, Ligia Pop a declarat că: Astăzi 24 martie 2016 în ședința ordinara a Consiliului Local Apahida s-a propus de către consilierii locali PNL, ca noua taxa de salubrizare sa fie de 15 lei pe gospodărie tva inclus.iar pentru gospodăriile cu un singur membru, taxa să fie de 7 lei cu tva inclus.Hotărârea a fost adoptata”, a declarat Ligia Pop.

Vom reveni cu amănunte, cu poziția fiecăreia dintre părți.

One thought on “Fati a propus mărirea prețului la gunoi. Candidatul PNL, Călin Păcurar a trecut la atac iar apahidenii vor plăti mai puțin pentru salubritate

  1. Domnule Primar, bine ca nu puneți taxa de salibritate 50 de lei!!! Oameni care v-au votat si si-au pus încrederea în dumneavoastra sunt obligati sa plateasca ogramada de bani! Platim mai mult la gunoi decat la apa!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s