Va începe pietruirea drumurilor din comuna Apahida. Liberalul Călin Păcurar anunță că primele tone de piatră au fost livrate

Viceprimarul Călin Păcurar a anunțat pe contul său de facebook că în perioada următoare vor demara în forță lucrările de pietruire, a mai multor drumuri din comuna Apahida, afectate de ploile din ultima perioadă.
IMG_7246
Vestea bună a fost dată de viceprimarul liberal care a anunțat primele camioane cu piatră au sosit deja la Câmpenești. ”Azi, 17 martie 2016, în jurul orei 9.00, am fost prezent în localitatea Câmpenești, am participat la recepția primelor mașini de piatră. În cursul acestei săptămâni și săptămâna viitoare sperăm să fie achiziționată întreaga cantitate care este cuprinsă în contract. PIatra o să fie distribuită în următoarele localități: Apahida, Dezmir, Sânnicoară, Subcoastă, Pata, Corpadea, Câmpenești și Căbăuș”, a comentat viceprimarul Călin Păcurar, candidatul PNL pentru Primăria Apahida.

calin-pacurar

În ultimele luni, ziardeapahida.ro a scris mai multe articole care relevă starea jalnică a drumurilor din comuna Apahida, multe dintre ele din pământ, care atunci când plouă devin adevărate pietre de încercare pentru locuitorii care au locuințe în zonele respective.

De asemenea, Călin Păcurar a anunțat că a fost semnat, în data de 16 martie, un contract pentru achiziția a 120 de lămpi cu led, moderne, care vor fi montate pe străzile Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Republicii, Parcului, Decebal și Triunghiul CFR din Apahida. Păcurar a mai afirmat că în cel mai scurt timp va fi demarată achiziția de lămpi cu led, care vor fi amplasate pe toate străzile din localitățile comunei Apahida. ”Aceste lămpi vor asigura un iluminat modern așa cum Apahida are nevoie”, a conchis Păcurar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s