La PSD Apahida, DEMOCRATIA nu s-a inventat. Scandal monstru la ședința Biroului Politic din cauza pilelor primarul Fati

Scandal uriaș la PSD Apahida. Primarul Fati acuzat dur că își face echipă de consilieri pe interes

Duminică seara, la sediul PSD Apahida, care se află, unde altundeva decât acasă la primarul Grigore Fati, sau mai bine zis la socrul acestuia, Vasile Oltean, s-a organizat o ședință tensionată la maxim a Biroului Politic a PSD Apahida.
fati
Scandalul a pornit, susțin sursele noastre, după ce mai mulți membrii cu state vechi în PSD și cu experiență foarte mare în partid, au fost îndepărtați de primarul Grigore Fati, care este și președintele organizației PSD Apahida, iar în locul acestora au fost promovați oameni pe care nu îi cunoaște nimeni sau nu au experiență politică.

Sursele ziardeapahida.ro susțin că scandalul a pornit în momentul în care vechii PSD-iști s-au trezit marginalizați și puși pe listele electorale pe locuri neeligibile.

De exemplu, Rodica Sânziana Vila, un farmacist de renume din Sânnicoara, a fost plasată pe poziția 7, una considerată neeligibilă, adică fără șanse de a fi ales în Consiliul Local Apahida. Chiar la ședința Biroului Politic al PSD Apahida, primarul Fati l-a prezentat celor prezenți pe Ioan Bob, din Sânnicoară, care va ocupa una dintre primele șase poziții. Nemulțumită, Sânziana Vila le-a spus celor prezenți că nu acceptă o poziție inferioară deoarece a muncit mult în PSD Apahida și că mai bine preferă să își dea demisia. Chiar dacă mai mulți membrii au susținut-o pe Sânziana Vila, decizia primarului Fati a rămas neschimbată, acest lucru dovedind cât de multă democrație este în PSD Apahida.

Contactată de ziardeapahida.ro, doamna farmacist Sânziana Vila a precizat doar că refuză să mai facă parte din echipa primarului. ”Eu am vrut să fac ceva pentru sânnicoreni. Să candidez și să reușesc să fac lucruri pentru ei. M-am implicat tot timpul în acțiunile partidului și acum am fost chemată la ședință să îmi spună că are om pentru Sânnicoară. Am văzut o față foarte întunecată a lui”, a spus, supărată, farmacista Sânziana Vila.

La fel, și în cazul consilierilor din Dezmir, președintele PSD Apahida i-a anunțat pe cei prezenți la ședința Biroului Politic că pentru acest sat consilierul eligibil este asistentul medical de Ioan Oltean. Și la Dezmir, politicienii vechi, iubiți de localnici, au fost puși pe lista de așteptare.

Astfel, primul pe lista de consilieri locali este colonelul Grigore Fati, urmat de celebri anonimi Vasile Frătean și Sorin Rus, în prezent consilieri locali și care s-au făcut remarcați în actuala legislatură doar prin faptul că au tăcut mai tot timpul la ședințele Consiliului Local. Pe lista celor eligibili mai sunt medicul veterinar Carmen Pop, Ioan Bob din Sânnicoară și Ioan Oltean din Dezmir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s