Apahidenii postează pe facebook străzile scufundate în noroaie. La Primăria Apahida nu răspunde nimeni!

Locuitorii din Apahida și satele arondate își strigă frustrarea pe facebook deoarece la Primăria Apahida nu îi mai ascultă nimeni.

Ioan Bob din Sânnicoară a postat următorul mesaj: ”Asa arata str.George Enescu din localitatea Sanicoara Comuna Apahida care preia cetateni de pe strazile alaturate pentru a ajunge la scoala,biserica si magazinul alimentar situat pe strada sus mentionata Multumim Dl Primar si domnilor consilierii si va asteptam la magazin, biserica ,scoala mergand pe aceasta strada”.

Oamenii din Sânnicoară sunt practic disperați că nimeni de la Primăria Apahida îi bagă în seamă.

Un alt mesaj a fost postat de Alina, din Apahida. Alina locuiește care pe drumul care leagă Apahida de Jucu. ”In primul rand vreau sa multumesc Primarului din Apahida domnului Fati Grigore pentru asfaltul care se afla pe strada Tudor Vladimirescu spre jucu care arata asa ! Vreau sa-i mai multumesc domnului primar Fati pentru gunoaiele care se afla pe aceeasi strada, pentru gropile si namolul aflat pe aceasta portiune de drum . Va multumesc frumos Domnule Primar pentru interesul acordat noua oamenilor care circulam zilnic pe acest drum care arata ca in 1880, unde noi ne rupem masinile!!!!
Domnule primar Fati va multumesc pentru setul de telescoape noi si pivoti cumparati o data la 4/5 luni la masina si pentru pernele de aer de la mercedes care costa 1300 de euro o perna si eu am schimbat toate 4 din cauza drumului pe care vreau sa specific ca circul cu 5 km/h. Oamenii care fac naveta pe drumul acesta va multumesc pentru namolul care il pun zilnic pe papuci si pe pantaloni! Domnule primar Fati va bate-ti joc de noi ,de banii nostrii si de masinile noastre!!! Cand se v-a face ceva domnule Fati ???? Cand ???
”.

Alina din Apahida așteaptă un răspuns ferm la întrebare ei, când anume se va asfalta strada, răspuns care nu are cine să îl ofere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s