Imagini incredibile! Oamenii s-au așezat la coadă ca să doneze bani pentru Robi

Dacă vă vine să credeți că mai multe zeci de clujeni s-au așezat la coadă pentru a dona bani în cadrul campaniei umanitare care dorește să îl ajute pe Robi, acest lucru s-a întâmplat azi în Cluj Napoca, în fața hotelului Melody.

La ora fixată, mai multe zeci de persoane s-au așezat la coadă pentru a cumpăra de la Robi, celebrii brăduți parfumați care se pun la bordul mașinilor.

Întreaga campanie a fost pusă la cale de un taximetrist clujean care a dorit să îl ajute pe Robi, pe numele lui Robert Lukaci, să își cumpere un cărucior nou, cu care să își transporte marfa pe care o vinde pe la semafoare. În prima fază a fost nevoie de 2.000 de euro, pentru un cărucior nou, dar clujenii au donat 10.000 de euro.

Taximetristul Ioan Pugna, un om inimos, s-a gândit atunci să îl ajute pe Robi să adune banii necesari pentru o garsonieră. După campania de la Pro TV, în conturile lui Robi s-au adunat 20.000 de euro.

La acțiunea de vineri, din centrul Clujului, s-au adunat 22.000 de lei, bani care se vor adăuga celor deja adunați. În total, Robert are deja în cont 110.000 de lei.

FOTO: Iosif Miclăuș Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s