O elevă de la Liceul din Apahida a fost victima unui grav accident rutier. Victima se află în stare gravă

O tânără în vârstă de 16 ani, care învață la Liceul Tehnologic din Apahida a fost victima unui teribil accident de circulație.
dragan-adela-accident-
Adela Drăgan, a plecat în seara de Ajun, să se întâlnească cu mai mulți prieteni pentru a merge la colindat, susține Gazeta de Cluj.

Una dintre prietenele tinerei a declarat că este foarte probabil ca Adela să fi fost accidentată de un autoturism care a scăpat de sub control, în timp ce aceasta făcea autostopul pentru a ajunge în Cluj Napoca. ”Mi-a şi trimis, la ora 22.00 un mesaj pe Facebook, în care îşi arăta încă o dată prietenia ei şi-mi comunicase prin telefon că mă va colinda în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pornise, împreună cu o prietenă, spre o ocazie şi am aflat abia azi dimineaţă că Adela a fost spulberată de un automobil, în jurul miezului nopţii, pe marginea şoselei, în timp ce încerca să prindă o maşină spre Cluj-Napoca”, a povestit  Roxana Dârvariu.

Tânăra era legitimată la Clubul Sportiv Școlar Cluj Napoca, la secția de Lupte Libere. Aceasta a fost internată de urgență la UPU Cluj iar de acolo a fost transferată la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, unde a fost operată de urgență.

Vom reveni cu amănunte.

Leave a comment