”Ziaristul” roșu de la fostul ziar roșu al comunei Apahida, a fost reactivat? Maiorul ziarist Codrin Condurache la întîlniri secrete cu primarul Fati.

La ceas de seară, primarul colonel a avut, sâmbătă seara, o întâlnire de taină, în sediul Primăriei Apahida, cu maiorul Codrin Condurache, de la Batalionul 1607, cantonat în Someșeni.

În prima fază am crezut că este vorba despre o întâlnire între două catane, una trecută în rezervă și o alta, aproape de trecerea în rezervă.

Ziardeapahida.ro ar fi lăsat să treacă această informație nebăgată în seamă, dacă nu ne-ar fi spus cineva din PSD Apahida, că maiorul Condurache scria de zor la fostul ziar local Informația de Apahida, mai prescurtat infoapahida.ro. Pe vremea respectivă, colegii de la Apahida.ro, au scris mai multe articole și au afișat și un motto interesant: ”Scriem pentru oameni nu pentru pământ”. Probabil știau colegii de la Apahida.ro ceva de nu s-au lăsat călcați în picioare sau mai grav, cumpărați.

Între timp ziarul s-a închis, susțin gurile rele, din cauza faptului că maiorul Condurache nu ar prea fi avut voie să scrie cu o mână facturi de publicitate pe care să le încaseze de la parteneri și cu alta să dea onorul mai marilor săi pe linie militară. Nu de alta, dar ar fi fost pasibil cu o trecere în rezervă pe repede înainte.

Am mai fi lăsat să treacă de la noi această întâlnire între două cătane, dacă primarul colonel Fati nu era așa de agitat și nu ar fi fumat țigară de la țigară, în camera din spatele biroului său, unde ii place să stea atât de mult.

La plecare, maiorul Condurache l-a condus cu mașina pe colonelul Fati până la casa acestuia. Au mai zăbovit vreme de câteva minute, la povești, apoi au plecat liniștit spre Sânnicoară.

Apoi, dintr-o dată, o informație ne-a făcut să dăm atenție acestei întâlniri. Un comentariu lăsat pe pagina de facebook ”ghimpele din Apahida”, de un un cetățean din Sânnicoară, care afirmă că bravul maior Codrin combate la greu la această pagină. Noi nu credem că maiorul ziarist Condurache se mai ocupă cu scrisul la gazetă, dar în ziua de azi orice este posibil.

Aruncând, însă, un ochi pe respectiva pagină de facebook ce să vezi, un comunicat de la primarul colonel, care le cere apahidenilor să facă propuneri. Ca în vremurile bune ale defunctului online Informația de Apahida. Apoi ce să vezi, niște articole penibile care se vor niște atacuri la viceprimarul Radu Păcurar sau copreședintele PNL APahida, Călin Păcurar.

Pe viceprimar, ”ghimpele” îl ”atacă” pentru că sesizează adevăratele probleme ale comunei, drumuri înfundate sau lucrări de canalizare proaste și care nu se mai termină.

Penibil trebuie să fii să nu vezi adevărul domnule, oricine ai fi. Repetăm, noi nu credem că este maiorul Codrin Condurache.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s