Unii politicieni din Apahida au confundat Ziua Națională cu ieșitul la o bere. Au venit îmbrăcați în BLUGI

Când e Ziua Națională a României, dacă ești român, deschizi dulapul și alegi cel mai frumos costum pe care îl ai, după care mergi la paradă sau la manifestările dedicate acestei zile speciale.

La Apahida, se pare că mai mulți politicieni au confundat manifestările de Ziua Națională a României, cu ieșitul la o bere. Îmbrăcați în blugi, politicienii locali s-au înghesuit să își facă poze în timp ce depun coroane de flori, ca să fie văzuți de cei care i-au ales.

De la PSD, cei care au venit în blugi sunt Vasile Frătean și Gheorghe Zăman iar de la PNL, au fost Dumitru Morar și consilierul local din Corpadea, Iuliu Sabo.

Ceea ce nu înțeleg unii dintre consilierii locali și politicienii locali este faptul că la o astfel de manifestare se merge îmbrăcat în haine de sărbătoare, așa cum au venit câteva dintre femeile mai în vârstă din Apahida, care au venit îmbrăcate în costume populare.

Una dintre femeile celebre din Apahida, Marița Jucan a venit îmbrăcată într-un frumos costum popular și a fost invitată de către organizatori să recite câteva poezii patriotice.
12301573_871235029658593_1801007022739246047_n
Cel mai frumos exemplu de unitate, simbol al zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, l-au dat preoții din Apahida.

Împreună la slujba de pomenire a eroilor care au luptat pentru unitatea națională, preoții din Apahida au dat dovadă că se poate și altfel. Preoții ortodocși și cei greco catolici au oficiat slujba de pomenire a eroilor. Preoții ortodocși Sorin Trâncă și Ioan Diț, preotul greco catolic din Apahida, Iosif Vereșezan dar și preotul ortodox din Sânnicoară, Viorel  Luca le-au arătat politicienilor prezenți că se poate trăi și în unitate.


În timp ce preoții au dat dovadă de unitate, partidele politice au ținut și de data aceasta să arate că sunt dezbinate.

Cei de la PSD, mai puțin la număr, au stat mai retrași în timp ce contracandidații de la PNL, mai mulți, au fost o prezență mai vizibilă și mai colorată.

fati ceas

În tot acest timp, primarul colonel Grigore Fati s-a uitat de câteva ori la ceas.

Foto: Apahida.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s