Cu o zi înainte de marea luptă, ”Die Machine” Ciprian Mariș a trecut proba cântarului. Apahida îi urează SUCCES

Ciprian Mariș, apahideanul campion național la MMA, va lupta în Germania, în cea mai tare gală a anului. Lupta în cușcă va avea loc la periferia orașului Dortmund, într-o sală în care încap mai multe mii de spectatori. ciprian”Die Machine”, mașina, cum îi spun nemții, a trecut proba cântarului, având o greutate de 60.5 kilomegrame. De altfel, de când a ajuns să se antreneze în Germania, la un nivel de profesionist, Ciprian Mariș a slăbit 12 kilograme.

Pe facebook, ”Tigli” le-a transmis apahidenilor că are nevoie ca aceștia să fie alături de el. ”Să fie succesul și baftă maximă. Vă mulțumesc tuturor că sunteți alături de mine”.

Adversarul lui Ciprian Mariș este Martin Hink, un sportiv german bine cotat, care a câștigat titluri importante în galele de MMA. Ciprian Mariș a precizat că lupta, la care va participa, va fi una extrem de grea și de aceea s-a antrenat intens în ultima perioadă. ”Voi lupta ca să obțin victoria. Sunt bine antrenat și voi da totul din mine în această luptă. Va fi o luptă în cușcă cu toate regulile din MMA. Am mai avut lupte importante dar aceasta este prima, în Germania”, a spus Ciprian Mariș.

Apahida îi ține pumnii și îi urează succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s