Vezi ce alcoolemie record avea șoferul care a provocat azi accidentul din Apahida!!! Trebuia arestat dar polițiștii l-au lăsat să plece acasă

Șoferul care a provocat accidentul de azi din Apahida, are 55 de ani și numește Alexandru Airizer. Bărbatul este din Cojocna și este cunoscut ca o persoană care consumă frecvent băuturi alcoolice.

acc 1 - CopyPolițiștii clujeni susțin că Alexandru Airizer avea la momentul producerii accidentului o alcoolemie de 0,87 alcool în aerul expirat ceea ce înseamnă ca valoarea se va dubla la probele de sânge, cele care sunt luate în considerare de judecători, atunci când vor decide o eventuală condamnare. ”De regulă valoarea indicată de aparatul etilotest pentru cantitatea de alcool în aerul expirat este dublă în sânge. Dacă vorbim de o valoare de 0,87 grame alcool în aerul expirat, atunci în sânge concentrația va fi de aproximativ  1.70 grame alcool. Ca să vă dați seama ce înseamnă această valoare, ca să ajungi la valoarea asta trebuie să bei minim opt beri, asta dacă ai 100 de kilograme”, spune un medic legist de la Institutul de Medicină Legală din Cluj Napoca.
20151028_121637Lui Alexandru Airizer i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsire a locului accidentului. Șoferul din Cojocna a lovit înainte de a se răsturna cu furgoneta, a altă mașină care circula regulamentar, iar ulterior a fugit de la locul accidentului. A apucat să mai ruleze încă vreo 400 de metri și s-a răsturnat pe marginea drumului. Norocul șoferului alcoolist a fost că nu era niciun pieton care să circule pe trotuar în acele secunde pentru că altfel s-ar fi putut produce o tragedie și mai mare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s