Un mare șef de instituție din Cluj a fost internat la psihiatrie, după ce a înotat gol în fața a zeci de copii

Șeful de la Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj a fost internat la Psihiatrie, după ce a înotat în pielea goală în fața a zeci de copii care participau la ore de înot, la piscina publică care aparține Universității Babeș Bolyai, din parcul cu același nume.emilian rosca 1Emilian Roșca a mers să înoate. Salvamarul a declarat că totul a decurs normal pentru câteva minute, după care l-a observat pe Roșca în timp ce se dezbrăca de costumul de baie. În acel moment, salvamarul a mers și l-a rugat pe șeful ITM să se îmbrace dar acesta a refuzat și a devenit violent. A urmat o serie de îmbrânceli după care, salvamarul, ajutat de alți bărbați, a reușit să îl închidă pe acesta într-un vestiar. ”Umbla domnule în pielea goală. A ieșit din apă și a început să se plimbe printre copii, femei și bărbați, în pielea goală. Cei prezenți au început să se agite iar atunci eu i-am spus să se acopere cu un prosop. După ce o persoană a chemat poliția a devenit violent. L-am închis în vestiar dar a reușit să fugă. A ieșit din piscină și a fugit prin parc, tot în pilea goală”, spune un martor ocular.

Polițiștii de la Secția lV din Mănăștur au ajuns foarte repede la fața locului și au început să fugă după șeful de la ITM prin parc. ”Cursa a durat câteva minute. Erau doi polițiști care fugeau repede, aveau condiție fizică bună, m-a și mirat asta, după bărbatul care alerga desculț și dezbrăcat complet, prin parc. După ce l-au prins i-au pus cătușele. Bărbatul, unul înalt și corpolent, nu spunea nimic”, a declarat un alt martor.

Cu cătușe la mâini și acoperit cu o pătură, Emilian Roșca a fost dus la Psihiatrie 2, din Cluj Napoca, unde a fost internat de urgență, fiind sedat.

Se pare că în ultimele zile, bărbatul a suferit un șoc emoțional care i-a schimbat complet comportamentul. În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii clujeni de la secția Vl, din Zorilor, au fost chemați de urgență la un bloc, în care locuia Emilia Roșca. O vecină a șefului ITM a sunat disperată la Poliție, și a reclamat că un bărbat a intrat în apartamentul ei și făcea scandal, după care i-a dat două palme.

Polițiștii au intervenit de urgență și au aplanat conflictul după care l-au citat să se prezinte la secția de poliție unde i-au pus în vedere să se comporte civilizat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s