PSD-iștii din Apahida l-au votat pe Dragnea în garajul primarul Fati

Cea mai mare agenție de știri din România, Mediafax a realizat un reportaj în comuna Apahida, pentru a vedea cum se derulează alegerile pentru desemnarea noului președinte al PSD.
fatiZiariștii de la Mediafax au fost uluiți să constate că secția de votare a fost amplasată acasă la primarul Grigore Fati, cabina și urna de vot fiind amplasate într-un garaj. ”Preşedintele PSD Apahida, Grigore Fati, a amenajat secţia de votare la el acasă, în propriul garaj, unde a improvizat o cabină de vot din bare de metal cu pereţi de carton, îmbrăcaţi în pânză de culoare roşie, căreia i-a adăugat o perdea de aceeaşi culoare, iar lângă ea a pus o urnă dintr-o cutie de carton. Într-o încăpere de lângă garaj a instalat comisia electorală locală, unde membrii de partid primesc buletinele de vot, dar şi chestionarele trimise de la Bucureşti care trebuie completate şi care cuprind întrebări despre PSD, despre măsurile pe care le propune partidul sau Guvernul Ponta”, spun jurnaliștii de la Mediafax.

Primarul colonel Grigore Fati a declarat că alegerile au fost organizate ”pentru a ne verifica ataşamentul membrilor de partid la organizaţie, de a intra în contact cu membrii partidului. Ne dă ocazia să stăm de vorbă cu membrii de partid, să le ascultăm doleanţele, iar ei pot să îşi spună păsurile”, a mai spus Fati.

Unul dintre apahideni care a stat de vorba cu jurnaliștii de la Mediafax au fost Ioan Buzan. Acesta a declarat că a venit la vot împreună cu soția pentru ”.

În Apahida sunt înregistrați 430 de membrii PSD din care au votat până la ora 13, doar 30.

2 thoughts on “PSD-iștii din Apahida l-au votat pe Dragnea în garajul primarul Fati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s