Cinci persoane rănite grav într-un accident care a avut loc la Apahida. Două mașini s-au făcut praf

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață, în Apahida, la intersecția dintre drumul național DN 1C, cu drumul care duce la Mociu, DN 16. accDin primele informații, un autoturism Opel de culoare neagră nu a acorda prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar dinspre Cluj spre Dej. Impactul dintre cele două autoturisme a fost frontal. Potrivit unor martori ocular, autoturismul Opel a ”forțat” intrarea pe drumul național, de la Apahida la Cluj, și a surprins și tamponat serios celălalt autoturism.poza
La fața locului au ajuns trei ambulanțe care au transportat mai multe persoane la spital. Polițiștii susțin că pasagerii care circulau în cele două autoturisme nu purtau centuri de siguranță. În total, cinci persoane au fost transportate la spital.
poza(1)”La ora 7.30, Poliția a fost sesizată cu privire la un accident rutier care s-a produs la intersecția DN 1C cu DN 16. Un bărbat de 41 de ani din Vaslui, conducător auto al unui autoturism implicat în accident, pe fondul neacordării de prioritate  a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism înmatriculat în județul Mureș”,   a declarat un oficial al Poliției Cluj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s