”Gladiatorul” din Apahida rupe tot în Germania. Ciprian Mariș și-a făcut adversarul ”KO” în 15 secunde

Un tânăr din Apahida face furori în campionatul de lupte libere al Germaniei. La ultima etapă de campionat, luptătorul a reușit o victorie importantă, în doar 15 secunde. Și-a surprins adversarul și l-a trimis direct la podea, arbitrii declarând tuș pentru Ciprian Mariș, un KO al luptelor libere. Ciprian Mariș este legitimat și se antrenează la clubul de lupte libere Frankonia Grobosthein, care este înscris în campionatul de lupte libere al Germaniei. ”Eu am venit în Germania pentru a mă antrena și a mă pregăti cât mai bine pentru luptele de MMA. M-au văzut că lupt bine și la lupte libere și mi-au propus să lupt pentru echipa lor”, povestește Ciprian.
ciprian marisCele două sporturi au legătură unul cu celălalt, iar Ciprian Mariș a dat dovadă că poate obține rezulte foarte bune. Dacă acum a reușit o victorie în 15 secunde la lupte libere, în urmă cu o săptămână, tânărul din Apahida a ieșit campion național al României, la Kempo. ”Eu sunt cunoscut ca luptător de MMA. Kempo este MMA pentru amatori. În Germania mă pregătesc intens pentru o luptă importantă în MMA, care va avea loc peste câteva luni. Tot în MMA am luptat ultimul meu meci în RXF, pentru titlu, și am pierdut la puncte. RXF este cea mai tare promoție de MMA din România și sunt pe locul al doilea”, a mai spus Ciprian Mariș.

În cursul acestui an, Ciprian Mariș a ieșit campion mondial la Kempo, la turneul mondial care a avut loc în Antalia, Turcia.

Tânărul din Apahida a început sportul de performanță pe când avea 12 ani, cu lupte libere, primul antrenor fiind Vasile Popuța. A luptat până la 19 ani și a obținut foarte multe medalii și titluri naționale.

Ciprian Mariș a ales Germania pentru că este o țară unde se poate antrena în condiții mai bune. ”Este un alt nivel de pregătire în Germania. Sunt condiții mai bune și mă pot pregăti intensiv. Am plecat departe de casă și de familie pentru a ajunge la cel mai înalt nivel”, a mai spus Ciprian Mariș.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s