A venit Crăciunul la Apahida!!! Ornamentele de pe stâlpi sunt aprinse de câteva zile

De câteva zile, instalațiile luminoase de pe stâlpi sau din parcuri, au fost aprinse în fiecare noapte, fapt ce i-a făcut pe unii locuitori să se întrebe dacă nu cumva, anul acesta, Crăciunul va veni mai repede decât data de 24 decembrie 2015.

instalatii de craciunO tânără din Apahida, M.C. a sesizat că instalaţiile de pe stâlpi, sub formă de brăduţi, au fost aprinse mai multe nopţi la rând.

În altă parte a comunei, mai exact în faţa clădirii Primăriei Apahida, în care funcţionează Serviciul de Asistenţă Socială ornamentele de Crăciun erau aprinse. ”Sunt brăduți și steluțe, ornamente montate pe stâlpi, care au stat aprinse în fiecare noapte. Totuși, este sfârșitul lui septembrie. Nimeni de la Primăria Apahida nu se întreabă nimic de ce aceste instalații funcționează cu trei luni înainte de Crăciun. Sunt niște bani care se aruncă pe geam iar acești bani se pot investi în parc care este tot mai jalnic”, spune o localnică.

Costurile cu iluminatul public stradal, la care sunt interconectate și instalațiile ornamentale de Crăciun este suportat din bugetul Primăriei Apahida.

În timp ce, în Apahida, sunt zone neelectrificate și oamenii trăiesc la lumina lumânărilor, în altă parte, un funcționar neatent a conectat aceste globuri și brăduți, care se aprind doar în preajma Crăciunului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s