Miercurea viitoare se pot face buletine de identitate la Apahida!!! Oficialii susțin că și cei care și-au schimbat sexul pot să-și schimbe actul de identitate

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj anunță că în data de 30 septembrie, de la ora 9, apahidenii care nu au buletin de identitate sau au buletinul de identitate expirat pot să vină la sediul Primăriei Apahida, să își depună actele. În plus, o stație mobilă de preluare a imaginilor cetățenilor și cererilor de eliberare a actelor de identitate va fi prezentă în sediul pus la dispoziție de Primăria Apahida.
act 1
Oficialii de la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj mai susțin că se pot prezenta și minorii care au împlinit vârsta de 14 ani, pentru întocmirea primului buletin de identitate. Aceștia se pot prezenta însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal, cu următoarele acte: certificatul de naștere, original și copie, actul de identitate al unuia dintre părinți sau a reprezentantului legal, documentul cu care părintele face dovada adresei de domiciliu, original și copie, certificatul de căsătorie al părinților și suma de 12 lei.
acte
De asemenea se pot prezenta și peroanele care le-au expirat buletinul de identitate, și-au modificat numele, domiciliu, în cazul pierderii, furtului sau distrugerii actului de identitate dar și cei care atenție, și-au schimbat sexul. Or fi existând și astfel de cazuri în Apahida, din moment ce în adresa de la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj, este menționat acest lucru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s