1000 de lei a fost șpaga pentru doctorul care l-a ”tratat” pe Petru Păcurar!!! Vezi cine e chirurgul care a dat șpaga înapoi

Apropiații lui Petru Păcurar, bărbatul de 44 de ani care a murit în urma unei fracturi de picior, au declarat pentru ziardeapahida.ro că medicul de la Clinica de Ortopedie, care s-a ocupat de acest caz a restituit familiei suma de 1.000 de lei pe care a primit-o. ”Medicul chirurg care s-a ocupat de caz l-a chemat pe tatăl lui Păcurar și i-a dat înapoi banii pe care i-a primit de la acesta la momentul internării. Prima dată l-a chemat joi, dar le-a zis că nu are timp și apoi le-a zis să meargă din nou, vineri, când le-a dat 1.000 de lei. Medicul le-a mai spus că îi pare rău și că va încerca să îi ajute pe viitor”. Le-a mai spus să nu mai vorbească cu presa și că a a fost vizibil supărat pe articolele publicate în ziardeapahida.ro”, a spus un apropiat al familiei Păcurar.bogdan baciu (2).JPG

Potrivit aceluiași apropiat al familiei Păcurar, doctorul Bogdan Baciu a cărui soție este, la rândul ei, din Apahida, le-a prezentat familiei victimei un desfășurător cu toate tratamentele medicale care i-au fost administrate lui Petru Păcurar, și le-a mai spus că nu au dreptate când susțin că nu a fost investigat medical pentru a se vedea dacă au apărut sau nu trombii (cheagurile de sânge – n.n.), care în cele din urmă au produs și embolia pulmonară care a stat la provocat decesul.

Dacă miercuri, Florin Păcurar, fratele lui bărbatului de 44 de ani, decedat, cerea să i se facă dreptate, vineri, acesta a fost foarte sec în declarații. ”Nu mai am nicio informație. Nu m-a căutat nimeni de la Colegiul Medicilor!”, a spus Florin Păcurar. Întrebat dacă el sau familia lui au fost contactați de chirurgul Bogdan Baciu, acesta a răspuns sec că ”nu”.

Chirurgul Bogdan Baciu de la Clinica de Ortopedie este pensionat de doi ani dar conducerea Spitalului Județean Cluj i-a permis să activeze n continuare și chiar să și opereze.

Ziardeapahida.ro a încercat să îl contacteze pe chirurgul Bogdan Baciu pentru un punct de vedere dar nu a reușit. Dacă acesta va dori să emită un punct de vedere în legătură cu această chestiune, o poate face pe mailul: ziardeapahida.ro.

Managerul Spitalului Județean Cluj, Petru Șușcă a declarat pentru ziardeapahida.ro că s-a autosesizat cu privire la cazul lui Petru Păcurar. ”Am citit la dvs pe site despre caz. Este grav dacă este așa. Încă din cursul zilei de joi am sesizat Consiliul de Etică din cadrul Spitalului Județean Cluj și se va analizat cazul și se va lua o decizie cu privire la faptul dacă medicul a acționat în conformitate cu normele medicale în vigoare s-au nu. Vreau să transmit pe această cale condoleanțe familiei îndoliate”, a declarat managerul Petru Șușcă.

foto: Monitorul de Cluj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s