Mesajul disperat al unei mămici: ”Mi-am văzut copilul suspendat, cu capul în jos și agățat de un picior”!!! Parcul din Apahida, capcană pentru copii

Părinții din Apahida ”vorbesc la lună”, când vine vorba despre aparatele de joacă, stricate, care sunt la tot pasul în Parcul Mare din Apahida. Primarul colonel Grigore Fati se face că nu aude sau nu știe să citească articolele scrise în ultima vreme de ziardeapahida.ro, pe aceasta temă.

Pe pagina de facebook, ”mămici din Apahida”, Oana Pop a povestit o întâmplare în care a fost implicată fiica e în vârstă de doi ani, și care se putea termina cu o tragedie.
tobogan parc
”La începutul săptămânii am petrecut o oră în parcul cel mare al comunei Apahida, care din păcate, se putea termina destul de tragic. Fetița mea, în vârstă de doi ani jumate, a rămas suspendată cu piciorul agățat aflată în partea de sus a toboganului pentru copii. Am avut noroc cu un tătic înalt, aflat și el în parc cu doi copii, ca și mine, care a reușit să îmi salveze fetița de la accidentare. Nu vă puteți imagina prin ce clipe de groază am trecut, văzându-mi copilul suspendat, cu capul în jos și agățat de un picior în vârful toboganului, la o înălțime la care eu nu puteam ajunge”, a scris Oana Pop.

Situația toboganului în spirală a mai fost semnalată de ziardeapahida.ro, dar autoritățile nu au luat nicio măsură. Surse din cadrul Primăriei Apahida, susțin că la buget nu au fost prevăzute fonduri pentru repararea și întreținerea aparatelor de joacă pentru copii. Nici celelalte aparate de joacă nu sunt în stare mai buna. Dacă nu sunt rupte, atunci nu sunt funcționale.

Oana Pop mai susține în mesajul ei, postat pe pagina de facebook ”mămici în Apahida” că este dezamăgită și nemulțumită de starea în care arată parcul. ”Este un pericol, o amenințate la adresa integrității copiilor care îl frecventează. Și deși știu că s-au făcut unele lucrări și reparații, se vede că au s-au făcut superficial, pentru că acel tobogan, pe lângă că e rupt, mai are și balustrada incompletă în unele locuri. Toate lucrurile acestea ar trebui privite cu o mai mare responsabilitate, să nu uităm că numărul de copii din comuna noastră a crescut, și este în creștere, iar cei care sunt responsabili investițiile știu foarte bine care e situația și totuși aleg să nu facă nimic”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s