Tombola anului la Apahida!!! Aduci un fier de călcat vechi și poți participa la tombolă

Sub egida ”Găina ta mai bine face ouă în cuibar”, Asociația Română pentru Reciclare organizează, sâmbătă, la Apahida, cea mai mare acțiune de colectare de aparatură electro casnică, stricată sau care nu mai este de necesară pe lângă gospodăria omului.
tombola pentru fier vechiAcțiunea de colectare se referă la toți locuitorii comunei Apahida. Cei care vor aduce aparate electrice mari, întregi, cum ar fi vitrine, combine, lăzi frigorifice, congelatoare vor primi tichete cadou de 40 de lei.

Acțiunea de colectare îi mai are în vedere și pe locuitorii care vor preda mașini de spălat rufe și vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiționat. Aceștia vor fi premiați cu tichete cadou în sumă de 20 de lei, cu condiția să fie întregi și complete. Pentru locuitorii care predau electronice mai mici, gen fier de călcat, aspirator, monitor, calculator, cafetieră, mixer, televizor, radio, scule electrice etc, aceștia vor primi bilete la tombolă care va avea ca premii, două cafetiere, două mașini de găurit și patru seturi de nivelă.

”Tichetele de 40 de lei, respectiv 20 de lei, sunt tichete cadou care pot fi folosite la orice magazin alimentar. Este o acțiune de salubrizare, în cadrul căreia toată lumea are de câștigat. Oamenii scapă de deșeuri și primesc și ceva pe deasupra iar Primăria Apahida nu mai trebuie să cheltuie cu ecologizarea. Aceste echipamente care vor fi aduse de oameni vor fi desfăcute pe componente, iar apoi reciclate și refolosite în industria electrocasnică pentru produse noi”, mai spune Liana Miron.

Asociația Română pentru Reciclare îi asigură pe toți apahidenii că există bonuri valorice suficiente. ”Suntem pregătiți și pentru 1.000 de persoane. Avem practică pe teren. Anul trecut am adunat, tot de la Apahida, peste 7 tone de echipamente. Scopul nostru este să îi facem pe oameni să înțeleagă că aceste deșeuri nu sunt deșeuri menajere”, a mai adăugat Liana Miron.

Mașina de colectare va fi parcată, în cursul zilei de sâmbătă, în fața Căminului Cultural din Apahida, între orele 9 și 17. Cei care vor câștiga la tombolă vor fi anunțați oficial iar premiile le vor fi înmânate în cadrul unei ceremonii festive care va avea loc la Primăria Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s