Bărbatul din Sânnicoară care a murit după o fractură la picior este plâns pe facebook de apropiați. Vezi ce mesaje au scris cei care l-au cunoscut

Cei care l-au cunoscut pe bărbatul de 44 de ani din Sânnicoară, care a murit după o fractură de picior, sunt șocați că într-un centru universitar medical de elită, se poate muri atât de repede. facebookApropiații lui Petru Păcurar spun că familia acestuia a dat cuvenita atenție medicilor de la Clinica de Ortopedie din Cluj Napoca, dar cu toate acestea nu a fost băgat în seamă. ”Cum poți să mori din cauza unei fracturi la picior în ziua de azi. Familia este în șoc dar când va putea să vorbească sunt sigur că multe adevăruri dureroase pentru medici vor spune”, a declarat un apropiat al defunctului Petru Păcurar.

De cealaltă parte, cei care l-au cunoscut au umplut pagina de facebook care i-a aparținut lui Petru Păcurar cu mesaje de condoleanțe, semn că a fost un om bun și iubit de apropiați și de cei care l-au cunoscut. ”Dumnezeu să-l odihnească, un om harnic, sufletist, credincios și familist. Am pierdut un prieten drag”, scrie Angela Fărcaș.

Un alt mesaj de condoleanțe a fost scris de Mădălina Roman. ”Dumnezeu să te odihnească nenea Petro. Ați fost un om minunat, prea repede ați plecat! Condoleanțe familiei!” O nepoată, Maria Bianca Condoroțeanu a scris un mesaj plin de durere. ”Dragul Unchiu Petru, de prima oară când te-am cunoscut am simțit numai iubire și căldură. Îmi pare așa de rău ca n-am putut să fim cu tine și sa te susținem. Într-o zi o să ne mai vedem în rai cu toți. Te iubim, Dumnezeu să te odihnească. Ai fost un bun și întotdeauna vei rămâne în suflete noastre”.

Petru Păcurar este plâns și de cei cu care a lucrat, oameni simpli care au numai cuvinte de laudă. Carmen Mărginean a scris pe facebook, un mesaj plin de durere. ”A plecat dintre noi mult prea repede un om minunat, un suflet bun, golul lăsat în urmă prin stingerea din viața a unei ființe dragi nu poate fi înlocuit de nimeni și nimic”.

Petru Păcurar a lăsat în urma lui doi copii, unul de șase ani și unul de 15 ani.

Ziardeapahida.ro va continua să facă demersuri pentru a afla de ce medicii nu i-au acordat sânnicoreanului de 44 de ani, tratamentul medical de specialitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s