Pe Boc l-au lăsat nervii!!! În plin haos al circulației din Cluj, primarul s-a apucat să dirijeze circulația

După ce a fost cosaș, vatman de tramvai, dirijor de orchestră, Emil Boc s-a apucat să dirijeze circulația din Clujul, paralizat de șantiere. De data asta nu a fost un moment electoral ci unul făcut din disperare. Primarul nu a văzut că etse filmat de trecători și s-a apucat să dirijeze și să strige la șoferi, semn că nervii lui sunt întinși la maxim.

Un clujean l-a filmat, vineri dimineață, pe Emil Boc, în timp ce dirija circulația de la intersecția străzii Moților cu strada Mihai Eminescu. Primarul Clujului și fostul premier a mers pe șantierul de pe strada Moților, unde se reface strada în integralitate, pornind de la o fundație nouă, și s-a enervat cumplit când a văzut cum se circulă și ce ”habarnist” este polițistul local care dirija circulația.
boc dirijeaza
La un moment dat, Boc îi spune unui șofer care căsca ochii la fostul premier să se miște mai repede. ”Măi, du-te mai repede măi”, i-a spus Boc șoferului. Primarul Clujului este foarte nervos de situația creată în tot orașul și de faptul că șantierele nu se mai termină. Deși el le promite clujenilor că va asfalta la timp toate străzile din oraș, firma care repară străzile nu se grăbește deloc Toate termene impuse de Boc au fost deja depășite.

În fiecare zi, Emil Boc poate fi văzut în timp ce inspectează șantierele. Dacă la început clujenii au fost înțelegători, acum sunt tot mai multe voci care îi spun fostului premier că este slab organizator și că a produs cel mai mare haos din istoria orașului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s