Primarul Fati a eșuat din nou cu Ovidiu Buiga!!! Cumnatul lui Buiga este prins la mijloc și tace ca melcu

În cel mai mare secret, primarul comunei Apahida, Grigore Fati a convocat, miercuri, o ședință de îndată de Consiliu Local, la două zile după ședința de luni.

Pe ordinea de zi, primarul Fati a strecurat patru proiecte, între care, primul privea validarea noului consilier local PSD, Cioloca Jeler Gabriela, căreia consilierii locali în funcție îi spun deja, ”mireasa”, datorită faptului că pe contul său de facebook sunt zeci de fotografii de la nunta acesteia. Ședința de miercuri s-a anulat deoarece consilierii locali PNL nu s-au prezentat iar astfel nu a fost cvorumul necesar.marcela

Același proiect a fost discutat și luni dar, din cauza unor vicii de procedură, proiectul nu s-a mai discutat deoarece primarul a insistat ca acesta să fie scos de pe ordinea de zi.

Locul de consilier local rămas vacant a fost până de curând ocupat de Ovidiu Buiga, fost PSD, de care primarul Fati vrea să scape cu toată dorința. Cândva, cei doi au fost cei mai buni prieteni, dar timpul a trecut iar în iunie 2015, Buiga a fost exclus din PSD.

Și mai interesant este că din Consiliul Local Apahida, mai face parte și Ioan Sorin Rus, cumnatul lui Buiga. Rus este consilier local, tot de la PSD. În tot acest timp scurs de la începerea scandalului dintre primarul Fati și Buiga, Ioan Sorin Rus nu a avut nicio poziție, nu s-a opus excluderii și nici nu a încercat, în public, să îi ia apărarea cumnatului său.

Explicație foto:
Cândva primarul Fati – pe rândul dion jos, și consilierii locali PSD, Ovidiu Buiga și Ioan Sorin Rus – pe rândul din sus, cu soțiile lor. Soțiile celor doi consilieri locali sunt surori.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s