Vezi ce a comentat una din tinerele care s-a fotografiat pe un mormânt din cimitirul satului Sânnicoară

Una dintre tinerele care s-a fotografiat, în cimitirul din Sânnicoară, le-a răspuns pe contul său de facebook, celor care o criticau pentru fotografia făcută.

După un scurt, ”idioților”, tânăra a cărui nume nu îl vom face public, din simplul motiv că este minoră, a scris ce a avut de scris, apoi a șters atât postarea cât și fotografia. Prietenii tinerei au făcut o captură după mesaj, după care l-au trimis pe adresa ziardeapahida.ro.
imagine
Fără o umbră de regret, tânăra a scris un mesaj care seamănă mai mult cu un atac la prietenii de pe facebook, din generația celor care au acum 15-16 ani.

”Băi idioților, dacă am făcut o poză în cimitir nu am făcut-o să vă impresioneze, am făcut la distracție cu niște prietene … nu mă faceți voi pe mine copilă de 12 ani, că oricum gândesc mai bine decât curvele de 18 … și nu, nu sufăr din dragoste, poate suferă alte drogate penibile … și oricum decât să îmi fac poze în baie, cu wc-ul murdar ca toate pițipoancele … mai bine în cimitir … sincer!!! … așa că toți analfabeții să nu mai lase comentarii care nu le înțelege nimeni!!!!!!”, a scris tânăra.

Între timp, de mai bine de o lună, Poliția din Apahida îi caută pe tinerii care s-au fotografiat pe mormintele din cimitirul din Sânnicoară, dar nu îi gasește.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s