Vezi cine ar fi primar în Apahida dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale! Fati nu ar avea nicio șansă

PNL Cluj se pregătește de alegerile locale! Pentru acest lucru, a fost realizat un sondaj de opinie în mai multe localități din județul Cluj, între care orașul Cluj Napoca dar și în comuna Apahida. Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan a recunoscut, vineri dimineața, într-o emisiune de radio de la Realitatea FM, că PNL a făcut sondaje de opinie în diferite localități din județ.

La nivelul comunei noastre, institutul de sondare a opiniei publice care a realizat sondajul a folosit mai multe întrebări test. Una dintre acestea este: dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale dvs. cu candidatul cărui partid ați vota:

Răspunsul este următorul:

PNL: 34 la sută

PSD: 26  la sută

ALDE (partidul lui Tăriceanu): 4 la sută.

Restul au răspuns: nu știu, nu răspund.grigore-fati-primar-apahida

A doua întrebare care merită pomenită și care arată intenția clară de vot pentru un candidat sau altul este: Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale dvs. cu ce candidat ați vota?

Călin Păcurar (PNL): 38 la sută

Grigore Fati (PSD): 24 la sută

Radu Păcurar – viceprimar – independent – 8 la sută

Ioneluș Fărcaș – PMP – (fiul fostului primar Ionel Fărcaș) – 2 la sută.

Restul celor intervievați au răspuns: nu știu/nu răspund.

Interesant este faptul că votul pe care l-ar primi Călin Păcurar este peste media partidului și acest lucru se datorează notorietății sale pe plan local. Un alt aspect care trebuie menționat este legat de primarul Grigore Fati. Deși în ultima vreme, Primăria Apahida derulează lucrări de anvergură în diferite sate ale comunei, lucrări de canalizare sau de construcție de străzi, oamenii nu se mai lasă impresionați. Media voturilor pe care PSD le-ar primi în Apahida, este sensibil egală cu media pe județul Cluj, care este de 27 la sută din intenția de vot.

La nivelul municipiului Cluj Napoca, lucrurile stau și mai clar. Emil Boc ar fi ales cu 55-56 la sută dintre alegători indiferent din partea cărui partid ar candida. Din acest motiv, liderii PNL de la București duc un ”război” dur cu primarul Clujului, Emil Boc, pentru ca acesta să se decidă din partea cărui partid va candida, PNL sau PMP-ul lui Traian Băsescu. Liderii PNL se tem să nu rămână cu ochii în soare și să se rămână fără candidat în preajma alegerilor locale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s