Diplomele false folosite de Teodor Aștilean, niște falsuri grosolane!!! VEZI ce susține rectorul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava

Rectorul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, prof. univ. dr. Adrian Graur susține că diploma de licență falsificată de Teodor Aștilean, soțiul directoarei economice de la Primăria Apahida este atât de falsă încât doar un ”prost” ar fi putut să o falsifice.

Profesorul Graur mai afirmă că diplomele universitare au mai multe elemente de  securitate, diploma pe care a fost lipită fotografia lui Teodor Aștilean, fiind doar un fals grosolan.

”Titulatura și conținutul diplomei nu corespunde cu modelul de referință aprobat de minister valabil promoției 2009. Seria M (de pe diplomă – n.n.) nu corespunde promoției 2009. Denumirea Ministerului Educației Naționale nu este corectă pentru anul 2009. Titlul de inginer economist nu există în nomenclator. În cadrul Facultății de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management nu există specializarea Management, sigiliul instituției (ștampila) aplicat pe copua diplomei nu este Sigiliul Univeristății Ștefan ce Mare, din Suceava”, a susținut rectorul Adrian Graur.
adresa univ
Potrivit unor polițiști de la Postul de Poliție Apahida, diploma de licență ar fi fost falsificată de un anume Alin Rogojan, verișorul unei femei din Apahida, care se află în grad de rudenie cu Teodor Aștilean și soția acestuia Dana. Rogojan a declarat la Poliție, că cere să fie audiat la o altă dată deoarece . Rogojan a fost achitat deoarece nu au existat suficiente probe care să conducă la acuzația că el a falsificat diplomele de bacalaureat și de licență folosite de Teodor Aștilean.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s