Vezi cine sunt angajații Primăriei Apahida care au primit sporuri ilegale. EPISODUL 2

Pagina a doua din tabelul cu angajații Primăriei Apahida, care au încasat ilegal două sporuri salariale, conține și un salariat care de departe ocupă locul unu, dacă ar fi să realizăm un top al celor care lucrează la această instituție.

20150803_191813Ioana Guță (foto) a primit, potrivit raportului Curții de Conturi a României, suma de 29.143 lei, reprezentând sporul de fidelitate și cel de dispozitiv.
ioana guta
În tabel mai apar doi consilieri, Mircea Pâglișan și Aurel Ovidiu Felecan, fiecare cu câte 20.521 lei.

Primarul comunei Apahida, colonelul Grigore Fati încă nu a răspuns cererii publice adresate de ziardeapahida.ro, pentru a a aduce lămuriri în chestiunea sporurilor ilegale acordate de în ultimii trei ani. Ziardeapahida.ro așteaptă ca primarul colonel să dea dovadă de maximă transparență decizională și să răspundă la întrebarea: vor returna angajații Primăriei Apahida, sumele de bani încasate ilegal sau va lua toată chestiunea în sarcina lui.

Inspectorii Curții de Conturi a României au stabilit că angajații Primăriei Apahida au primit sporu de dispozitiv și spor de fidelitate, deși acest lucru era ilegal. Suma plătită în mod ilegal este 955.153 lei, adică aproape 250.000 de euro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s