SMILEY va cânta la zilele comunei Apahida. VEZI cum arată anunțul oficial

În aceste zile, la o tipografie din Cluj Napoca, se tipăresc reclamele care anunță desfășurarea zilelor comunei Apahida, postere care urmează fie lipite în diferite locuri din Apahida.

Ziardeapahida.ro a intrat în posesia acestui poster pe care îl puteți vedea și dumneavoastră atașat acestui articol.
zilele comunei apahida
Vedeta incontestabilă care va cânta la această manifestare este Smiley. Celebru de la ”Românii au talent” dar și pentru piesele sale care au ajuns în topurile muzicale, Smiley va intra pe scenă, sâmbătă 22 august, de la ora 20.30. Din informații pe surse, Smiley va cânta o oră și va intra la biss cu o singură piesă, prestația fiind plătită cu suma de 8.500 de euro, cu mult mai mult decât suma de 7.200 de euro, vehiculată de Apahida.ro. Același Smiley a cântat cu ocazia unor alte festivaluri cu doar 5.000 de euro, dar acum, susțin sursele noastre, vedata va veni la Apahida alături de membrii trupei sale care, la rândul lor, vor încasa un onorar.

Și mai interesant este de unde va plăti primarul Fati, onorariul lui Smiley, din moment ce Consiliul Local Apahida a anulat hotărârea prin care a alocat 120.000 de lei pentru această manifestare. Surse din Primăria Apahida susțin că fondurile vor fi alocate din bugetul de la ”cultură”.

Sâmbătă vor mai evolua formația ”Arpi & Zip Band”, formația de dans Unik Dance a Casei de Cultură a Studenților iar seara de la ora 21.45 va fi discotecă.

Duminică, 23 august, este ziua folclorului iar pe scenă vor urca soliști de muzică populară, dintre care cel mai cunoscut este Dinu Iancu Sălăjanu, care va susține un recital începând cu ora 18.00. Alte nume cunoscute publicului larg sunt Mariana Morcan sau Amalia Codoreanu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s