Cum se minte la Primăria Apahida. Ședința Consiliului Local se va desfășura după două ordini de zi, una publică și alta secretă …

Ziardeapahida.ro are dovada că primarul comunei Apahida vrea să ascundă sub preș mai multe ilegalități comise în ultima perioadă de timp.

Pentru ședința de Consiliul Local Apahida din data de 30 iulie 2015, ora 16, pe site-ul Primăriei Apahida a fost afișată o ordine de zi care conține doar 10 proiecte de hotărâre, deși în mapele consilierilor locali, există o altă ordine de zi, care conține 13 proiecte de hotărâre.
ordine de zi
Ziardeapahida.ro îi solicita primarului Fati să explice public cum se face că între cele două documente există o diferență așa de mare.20150727_13051820150727_130554

Ziardeapahida.ro a aflat că două dintre proiectele care lipsesc din ordinea de zi publicată pe site-ul Primăriei se referă la anularea hotărârilor 103 și 104 ale Consiliului Local Apahida, care au fost emise la ședința din luna iunie 2015.

Cele două hotărâri se referă la anularea alocării sumei de 120.000 de lei pentru desfășurarea manifestării ”Zilele comunei Apahida” și la construcția unei ”rigole din aur”, în localitatea Sânnicoară, peste alta existentă, pentru care s-a alocat o sumă consistentă de bani, 213.513 de lei. Prefectul de Cluj, Gheorhe Vușcan a solicitat anularea celor două hotărâri ilegale deoarece au fost adoptate cu un număr mult mai mic de voturi decât prevede legea.

Cel mai probabil această omisiune de informare publică, probabil voită, făcută de primarul Fati are la bază tocmai dorința edilului de a ascunde apahidenilor faptul că manifestarea ”Zilele comunei Apahida” nu se va mai organiza, și asta pentru că deliberativul local va discuta peste câteva ore tocmai anularea alocării de bani pentru această manifestare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s