Viceprimarul din Apahida va demisiona din funcție

Ilinca Crăciunaș, viceprimar al comunei Apahida, ales pe listele PSD, va demisiona din funcție începând cu data de 6 ianuarie 2020.

Viceprimarul a ales să părăsească această funcție, cu cinci luni înainte de a i se termina, oficial, mandatul. Din primele informații, Ilinca Crăciunaș a ales să meargă să lucreze în mediul privat, de unde a primit o ofertă de director general al unei importante societăți care are sediul în Apahida. ”A fost în Italia unde a negociat cu patronii acestei firme. Ea mai lucrat acolo și înainte de a fi consilier local PSD și ulterior viceprimar. A ales să primească această ofertă acum, deoarece un viitor politic în PSD, și o eventuală poziție de viceprimar nu mai poate să existe, în actualul context politic”, spune un apropiat a viceprimarului Ilinca Crăciunaș.

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati nu a vrut să comenteze informația spunând doar că este dreptul fiecăruia de a alege unde vrea să lucreze. De altfel, există mai multe informații că actualul primar, și el ales pe listele PSD, va pleca din partid datorită comportamentului public ai unor lideri PSD, și se va îndrepta spre PNL, de unde a primit mai multe oferte din partea unor lideri județeni din top trei.

Plecarea viceprimarului din funcție deschide calea spre alegeri pentru un nou viceprimar, care se va face din rândul consilierilor locali existenți.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s