Arhitecții care fac noul PLAN de URBANISM GENERAL din Apahida propun chestii șocante!!! Ce se va întâmpla cu pensiunea BEDANIS???

Proiectul noului Plan de Urbanism General (PUG) prevede și chestii șocante, chestiuni care dovedesc că arhitecții care au conceput noul plan nu au ieșit în teren pentru a vedea ce se găsește la fața locului.

De exemplu, în noul plan se prevede construirea unui drum care să lege DN 1 de șoseaua de centură Apahida-CUG, drum care culmea trece peste actuala pensiune Bedanis. Drumul din proiect, prezentat mai sus de ziardeapahida.ro, trecut pe hartă cu culoarea roșie, prevede nici mai puțin că va trece prin curtea pensiunii Bedanis, fapt ce ar presupune demolarea acestui edificiu. Înainte ca acest lucru să se întâmple, Primăria Apahida ar trebui să cumpere pensiunea, după care să o demoleze și să facă loc acestui drum.

Pe de altă parte, noul proiect privind PUG-ul comunei Apahida a stârnit vii reacții din partea unor localnici, dar și din partea unor investitori imobiliari, care s-au arătat deranjați de faptul că arhitecții au trecut anumite zone din localitatea Apahida, în categoria ”spațiilor verzi”, categorie care va interzice pe viitor orice fel de construcții, chiar și de case familiale, în zona respectivă.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s