A furat o mașină și a ajuns cu ea într-un șanț din Dezmir

Un autoturism Opel a fost accidentat, după ce șoferul, un tânăr de 17 ani, fără permis de conducere a pierdut controlul volanului.

Incidentul a avut loc în localitatea Dezmir. Polițiștii susțin că autoturismul Opel a fost furat din zona coloniei de romi de la Pata Rât, acolo unde era parcat de proprietarul său. ”Mașina a fost sustrasă, fiind condusă de un tânăr de 17 ani. În mașină se mai aflau alte două persoane, minori, o fată și un băiat. Deplasându-se pe strada Cantonului, spre Dezmir, după ce a trecut de sensul giratoriu cu șoseaua de centură, și-a continuat drumul spre acest sat. La un moment dat, la prima curbă la dreapta mașina s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Din primele informații șoferul conducea cu viteză și nu a avea nici experiență”, spune un polițist.

Urmele de la fața locului susțin ipoteza polițiștilor. Pe stradă nu se vede nicio urmă de frânare, iar pe iarba de pe marginea drumului se pot observa două urme de roți.

Polițiștii mai spun că mașina nu se pornea cu cheie din cauza unui defect al contactului. ”Tânărul a știut cum se pornește mașina și a plecat la drum. S-a întocmit dosar penal pentru furt și conducere fără permis”, a mai spus polițistul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s