Gâlceavă maximă la PNL Apahida. Eurodeputatul Buda a venit la ședință și a tranșat lucrurile! Călin Păcurar nu va mai candida …

În această seară s-a ținut prima ședință a Biroului Politic a PNL Apahida, după alegerile din iunie 2016. Prima ședință în doi ani, asta spune totul despre interesul liberalilor din Apahida, pentru soarta comunei și a cetățenilor acesteia.

Dincolo de această observație, problemele liberalilor din Apahida sunt uriașe, altfel nu venea ditamai europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Cluj, să tranșeze problemele.

29060318_1988927961135898_7923040385748126301_o

Au fost spuse lucruri care arată că PNL Apahida, este o organizație politică, aflată în prag de faliment politic. Președintele PNL Cluj, Daniel Buda i-a reproșat lui Călin Păcurar, președintele PNL Apahida, că nu s-a implicat în bunul mers al organizației, că nu a participat la zilele comunei Apahida, nici el, și nici alți consilieri locali PNL, Viorel Nacu, Cristian Bucur – zis ”mutul suprem” – deoarece la ședințele locale ale Consiliului Local Apahida nu zice niciodată nimic – sau Radu Păcurar – supranumit ”liberalul roșu”, deoarece votează 90 la sută din cazuri alături de PSD, cu excepția lui Dan Oros și Ligia Pop, singurii de altfel care au reprezentat PNL.

Președintele PNL Cluj, Daniel Buda s-a enervat la culme în momentul în care a auzit că PNL Apahida nu a făcut nicio ședință de birou politic, în ultimii doi ani. Călin Păcurar a vrut să zică că acest lucru nu este adevărat dar Buda s-a îndreptat spre Marcel Dezmirean, secretarul PNL Apahida, care a recunoscut că nu a fost organizată nicio ședință. Apoi, nimeni nu știe dacă la mișto sau nu, Daniel Buda l-a întrebat pe Călin Păcurar dacă știe să scrie la calculator, cel mai probabil o aluzie spre o posibilă demisie.

Buda i-a mai reproșat lui Călin Păcurar faptul că organizația nu a fost prezentă la manifestările organizate de 1 Decembrie 2017, la monumentul Eroilor. Un alt reproș a vizat faptul că PNL Apahida a cumpărat doar 25 de mărțișoare cu ocazia zilei de 1 Martie, iar acțiunea a durat mai puțin de 15 minute, fiind una care a trecut inexistentă.

Potrivit lui Daniel Buda, liberalii vor avea candidat la Primăria Apahida, o persoană care se va clasa cel mai bine în sondajul de opinie care va fi organizat de PNL Cluj.

La ședința Biroului Politic Local Apahida, a participat și deputatul Adrian Oros de la PNL Cluj și consilierul județean Ligia Pop. De altfel, localnică fiind, Ligia Pop a spus că PNL Apahida trebuie să strângă rândurile și să înceapă lupta politică.

”Liberalul roșu”, Radu Păcurar s-a lansat într-un atac la adresa lui Dan Oros, uitând desigur faptul că blocul pe care l-a construit pe strada Libertății, nu are parcări sau locuri de joacă. Conform unei analize pertinente, la blocul construit de Radu Păcurar, PNL Apahida a pierdut minim 300 de voturi, din cauza problemelor multiple cu care se confruntă locatarii. canalizarea care refulează, lipsa locurilor de parcare etc. Îi așteptăm pe apahideni să ne scrie despre problemele cu care se confruntă la blocul construit de Radu Păcurar.

Tot la ședința din această seară a vorbit, culmea, și ”mutul suprem”. Acesta s-a arătat iritat de atacurile din presă, în condițiile în care a fost auzit de foarte puține ori vorbind, mai ales în ultimul mandat, dar și în cel trecut, despre problemele apahidenilor.  Îi invităm pe apahideni să ne scrie dacă i-au cerut ajutorul lui Bucur sau dacă măcar îl cunosc sau au auzit de el.

Prezent la ședință, consilierul Dan Oros a avut o poziție constructivă și a anunțat că în perioada următoare se va implica activ în PNL Apahida. ”Pe mine nu mă interesează atacurile lansate de unii și de alții, pentru simplul motiv că știu că nu au un suport real. Am un proiect politic care se numește strada mea. Voi face întâlniri cu locuitorii comunei, a localității Apahida, pentru a discuta cu oamenii despre problemele lor. Este timpul să îi ascultăm pe oameni. Ei sunt cei care contează pentru mine, ca om politic și ca apahidean. Este vremea ca oamenii să aibă o voce în Consiliul Local Apahida. Voi strânge toate aceste probleme și îi voi solicita primarului, public, să le rezolve. A trecut prea mult timp în care comuna Apahida nu a fost condusă, în care că nu a fost administrată la nivelul unei comune care se învecinează cu capitala Transilvaniei. Este timpul să ne implicăm, să tragem toți la acceași căruță și în aceieași direcție”, a spus Dan Oros.

Bomba finală a fost lansată de președintele PNL Apahida, Călin Păcurar. Acesta a anunțat că nu va ma candida la funcția de primar al Comunei Apahida.

One thought on “Gâlceavă maximă la PNL Apahida. Eurodeputatul Buda a venit la ședință și a tranșat lucrurile! Călin Păcurar nu va mai candida …

  1. Ligia Pop vrea să facă ordine in curtea altor organizații(la Jucu de ex.),iar in curtea proprie…? Grandomania bat-o vina,vezi-ți de lungul nasului frustrato.Noroc că ai prieteni pe la ziar care văd că te periază.Nu m-ar mira ca tu să fii in spatele atacului la Păcurar.Vrei primăriță?Doamne fereşte!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s