Balul Primăverii organizat la Apahida. Deputatul PNL Sorin Moldovan i-a felicitat pe apahideni

Joi după amiaza, un liberal inimos, Dan Tudor Oros și-a luat inima în dinți și a organizat pe propria lui cheltuială, un mega bal de Opt Martie. La petrecerea care s-a întins până târziu în noapte au participat 80 de persoane, marea lor majoritate liberali din Apahida sau simpatizanți ai PNL.

Din partea PNL Cluj a participat deputatul PNL Cluj, Sorin Moldovan. Parlamentarul a declarat că s-a simțit extraordinar. ”La Apahida există oameni inimoși, care știu să se organizeze și să se distreze. M-am simțit foarte bine în compania acestora”, a spus deputatul PNL.

Balul a fost organizat de liberalul Tudor Oros. Acesta a declarat pentru ziardeapahida.ro că a vrut să organizeze aceasta petrecere dedicată liberalilor din comună și nu numai, pentru a arăta locuitorilor din Apahida, că Partidul Național Liberal încă există. ”De doi ani stăm într-un fel de umbră și nu înțeleg de ce. Am pierdut alegerile dar acest lucru nu este un capăt de lume. Trebuie să ne mobilizăm și să mergem mai departe. Trebuie să câștigăm alegerile din 2020”, a spus Oros, care a dat tonul distracției și care a fost sufletul petrecerii.

Ciudat este faptul că de la petrecere a lipsit președintele PNL Apahida, Călin Păcurar și consilierii locali PNL, Radu Păcurar, care votează în proporție de 90 la sută alături de PSD, Viorel Nacu, văzut foarte des prin sediul Primăriei Apahida, condusă de PSD-istul Grigore Fati și Cristian Baciu, poreclit ”mutul suprem”, deoarece la ședinte tace și tace cu desăvârșire. Surse politice susțin că grupul lui Călin Păcurar va demisiona de la PNL și va trece la Partidul Mișcarea Populară, condusă de Traian Băsescu, aceștia neputându-se acomoda în PNL, după fuziunea cu PDL.

Un merit aparte îi revine consilierului județean Ligia Pop, de la PNL, care a participat la petrecere alături de sot, arătând că aceasta sprijină în continuare mișcarea liberală din Apahida. Ligia Pop le-a spus celor prezenți că de când este consilier județean s-a luptat pentru ca Apahida să primească din fondurile Consiliului Județean Cluj, peste 800.000 de lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s