Primarul din Apahida: în școlile din Cluj nu curge laptele și mierea. Vandalii din Apahida care distrug parcurile au intrat în atenția Poliției!!!

Prezent la deschiderea anului școlar 2017-2018, primarul comunei Apahida, Grigore Fati i-a îndemnat pe apahideni să nu își mai trimită copiii la școlile din Cluj și să îi înscrie la cea din Apahida.

sc

În acest an școlar, Liceul Ștefan Pascu din Apahida a început cu un nouă conducere asigurată de director Dana-Maria Șonkodi-Cozma și de director adjunct Irina Corpodean, din Apahida.

”Primăria și Consiliul Local vor asigura tot ce este necesar pentru buna desfășurare a școlilor din comună, nu doar din  Apahida, la parametri apropiați, egali sau poate peste a școlilor din Cluj Napoca. De ce fac această afirmație? Pentru a vă îndemna dragi părinți să nu vă mai trimiteți copiii la școlile din Cluj Napoca, pentru că și la Apahida au condiții bune, vor avea și mai bune, noi ne ocupă tot timpul pentru îmbunătățirea lor. O navetă la Cluj Napoca înseamnă cel puțin două ore pierdute pe autobuze sau pe mașină, adică o oră dimineața și o oră după masa, timp în care copii ser pot odihni sau să facă altceva. Nu cred că acolo curge lapte și miere”, a spus primarul Fati.

Primarul din Apahida i-a îndemnat pe părinți să își supravegheze mai bine copiii, deoarece există riscul ca aceștia să intre în anturaje negative. ”Să îi educați, să ii verificați, să fiți alături de ei și mai ales să îi verificați ce fac în timpul liber. Știu că toți copii au un fond uman bun, dar aveți grijă că la un moment dat apar anturaje nepotrivite și nu degeaba vă spun aceste cuvinte, într-un cadru festiv, dar nu mai unde să mă întâlnesc într-un cadru festiv cu atâția părinți. Avem probleme cu unii tineri din comuna noastră, ne ajută și Secția de Poliție. Primăria intră în competiție cu unii tineri care distrug în parcuri bănci și fac tot felul de chestiuni și Primăria nu mai poate ține pasul cu ei. De mult am vrut să spun aceste lucruri, deoarece doar cu sprijinul părinților și a tinerilor putem să depășim aceste lucruri”, a încheiat primarul.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s