Accident grav pe podul de la IRA. Circulația se desfășoară cu dificultate

Un grav accident de circulație a avut loc în această după amiază pe podul de la IRA, la intrare în cartierul Someșeni.

Potrivit martorilor un jeep 4×4, care tracta o platformă pe care se afla un alt automobil avariat a lovit din spate o mașină înmatriculată în Bistrița Năsud. În urma impactului, remorca, pe care se afla mașina tractată, s-a desprins din cârligul Jeep-ului, a pătruns pe contransens și s-a lovit de un stâlp. ”Mașina defectă s-a răsturnat și este grav avariată. Regulamentar circula un Audi, a cărui șofer a apucat să frâneze la timp”, spune un martor.

Comisarul șef Daniel Boie de la IPJ Cluj a declarat că, interesant, în același timp, pe podul IR au avut loc două accidente. Primul este cel mai grav. ”Un șofer din Maramureș care conducea o mașină de teren a schimbat banda de circulație fără să se asigure și a intrat într-un autoturism care tracta o platformă, pe care se afla un alt autoturism. Acest autoturism a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism Toyota, care circula regulamentar dinspre Aeroport spre centrul orașului. Nu au existat persoane rănite”, a spus Boie.

Al doilea accident de circulație a avut loc la câțiva zeci de metri de primul. ”Un șofer care nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa nu a fost atent și a produs un ușor accident de circulație”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s