Accident stupid pe strada Pietroasa din Apahida! O autoutilitară de gunoi s-a RĂSTURNAT

În timp ce ridica gunoiul menajer de la mai multe blocuri de pe strada Pietroasa, o autoutilitară de gunoi de la aparținând societății Strict Prest SRL, s-a răsturnat într-un șanț

.

 

Apahidenii care locuiesc în zona respectivă susțin că autoutilitara a vrut să ocolească un autoturism parcat și a ajuns în zona de la marginea drumului privat, care a cedat. ”Era o mașina cu numere de Spania parcată, cei de la gunoi au încercat să treacă pe lângă ea, iar drumul privat a cedat sub greutatea mașinii. Drumul privat e subțire făcut, fără plasă pe toată suprafața și erodat pe sub de apa care băltește, că nu e rigolă, și a cedat”, a declarat un apahidean.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12 iar de atunci autoutilitara stă răsturnată pe partea dreaptă și nu o ridică nimeni. Oamenii susțin că în zonă ar fi trebuit montat un indicator rutier care să interzică accesul mașinilor mai grele de 3.5 tone. La primele blocuri de la intrarea pe Pietroasa nu pot intra, că se afunda în nămol mașinile. În zona Republicii nu pot din cauza mașinilor parcate aiurea, fără să facă Primăria ceva, comuna lui Papura Vodă”, susține un alt localnic, Viorel Nacu.

Nacu, proaspăt ales consilier local pe listele PNL, care locuiește pe strada Pietroasa a lansat un atac la adresa primarului Grigore Fati, pe care îl acuză de dezinteres. ”Lucrare făcută de mântuială de către constructor (strada care face legătura între str. Pietroasa și blocurile de la numerele 2G & 2F ), șoferi care parchează haotic, Primărie neimplicată, mașinile de gunoi reușesc din ce în ce mai greu să intre să ridice gunoiul în unele zone din Apahida”, a mai declarat Nacu.

Ziar de Apahida așteaptă reacția autorităților locale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s