Infractor periculos arestat pentru 20 de zile după ce a intrat peste o familie din Sânnicoară, în toiul nopții

Un recidivist periculos, condamnat în trecut pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, a fost prins de polițiști, la scurt timp după ce a sustras suma de 150 de lei dintr-o casă din Sânnicoară.

5-metode-de-a-va-feri-de-hoti-in-timp-ce-sunteti-plecati-in-vacanta_1310675835

Strugurel Lăcătuș, susține Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a fost susprins de proprietarul unei case din Sânnicoară, în toiul nopții, în timp ce ”opera” în casa acestuia. ”La data de 14 iunie a.c., polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida – Postul de Poliţie Comunal Apahida – au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din locuință. În fapt, la data menționată, în jurul orei 03:30, un tânăr de 20 de ani, din Apahida, ar fi pătruns în demisolul unui imobil din localitatea Sânnicoară, fiind surprins de către proprietar. În acest context, cel în cauză ar fi părăsit imobilul în fugă, reușind însă să sustragă 150 de lei”, se arată în buletinul de presă al IPJ Cluj.

Polițiștii mai susțin că Strugurel Lăcătuș fură doar cabluri electrice sau din cupru pe care, ulterior, le poate vinde la punctele de colectare a materialelor reciclabile. ”În urma cercetării la fața locului, s-a constatat că, tânărul ar fi pătruns și în două anexe din curtea imobilului, de unde ar fi scos mai multe cabluri pentru curent electric cu intenția de a le sustrage”.

Strugurel a fost surprins de proprietarul casei și a apucat să fugă, fiind depistat în cursul zilei de miercuri pe raza localității Panticeu, județul Cluj.

Ulterior, în cursul zilei de joi, Strugurel Lăcătuș a fost arestat pentru 20 de zile.

Ultima condamnare a lui Lăcătuș a fost din octombrie 2015, când judecătorii l-au trimis după gratii pentru o perioadă de doi ani și zece luni, pedeapsă care a fost executată la o școală de corecție, de unde a fost eliberat mai devreme pentru bună purtare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s