Șoferul vitezoman al unui autotren a făcut prăpăd în Someșeni

Un grav accident rutier a avut loc în cursul nopții trecute, în cartierul Someșeni, în apropiere de fostul complex comercial Dora. Un autotren condus de un tânăr de 31 de ani, Maramureș, s-a răsturnat pe șosea, nu înainte de a doborî la pământ un gard și un stâlp care susținea rețeaua electrică precum și liniile de troleibuz.

Polițiștii spun că accidentul s-a produs din cauza carosabilului umed și a vitezei foarte mari. ”Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar într-o curbă la dreapta, autotrenul a intrat în balans și s-a rotit pe carosabil și, ulterior, s-a răsturnat. Autotrenul circula dinspre direcția Apahida-Cluj iar la intersecția cu strada Branului, pentru a ajunge pe strada Plevnei, a intrat în balans. Practic, șoferul a pierdut controlul autotrenului și s-a întâmplat acest incident rutier”, spune un polițist.

În cursul zilei de vineri, muncitorii de la Electrica au lucrat pentru înlocuirea stâlpului doborât de șoferul vitezoman. În acest accident nu au existat persoane rănite. Polițiștii spun că dacă acest accident s-ar fi petrecut în cursul zilei, numărul victimelor ar fi fost foarte mare, în zona fiind și o stație de autobuz pentru transportul public.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s