Bairam electoral la PSD Apahida și o zi de naștere. Primarul Fati a sunat adunarea, petrecerea costând o mică avere

Hanul Km 17 din Jucu este neîncăpător la această oră datorită primarului PSD, al comunei Apahida, Grigore Fati care își sărbătorește ziua de naștere alături de sute de invitați.

grigore-fati-primar-apahida

 

Parcarea hanului este plină ochi de mașinile invitaților, care continuă să sosească chiar și după ora stabilită de începere a petrecerii, ora 15. Pe surse, ziardeapahida.ro a aflat că cu acest prilej va fi făcută și lansarea candidatului PSD, ”la apă”, pentru funcția de primar al comunei Apahida.

Mesele întinse ca la un bal regal și un meniu copios, gata să fie devorat de invitații chemați,  unul și unul, mare majoritate din Apahida, stau dovadă că totul a fost pregătit de patronul Km 17, cum scrie la carte, soția lui fiind colegă de partid cu primarul din Apahida.

Chelnerii sunt în alertă de câteva ore. Totul trebuie să iasă foarte bine, doar nu degeaba primarul din Apahida sau PSD Apahida , ori sponsorii,  au cheltuit o mică avere pentru această petrecere.

O altă sursă bine informată ne-a spus că un meniu a costat în jur de 50 de lei, cu discount-ul inclus, și sunt așteptați în jur de 400 de invitați. Dacă înmulțim ca la școală, rezultă o mică avere, de vreo 20.000 de lei. Și asta când ne gândim că Apahida nu are bani să îl premieze pe campionul mondial Ciprian Mariș.

Înăuntru este agitație mare. Din când în când câțiva membrii aleși mai iasă în parcarea motelului semn că mai așteptă oaspeți. Soția candidatului PSD, Ioan Bobu, din Sânnicoară, frumoasa doamnă Nicoleta, stă ca pe ace în parcare. La un moment dat un Logan parchează în grabă, în timp ce doamna Nicoleta răsuflă ușurată: gata i-au sosit oaspeții.

La o altă ușă, un alt membru PSD, Adrian Vidrean pufăie dintr-o țigară. La un moment dat se îndreaptă spre o mașina proaspăt parcată din care coboară câteva persoane. De după colț, apare și fostul polițist Nicolae Cenan, și el membru de frunte al PSD Apahida, singur fără soție. De altfel din când în când, doi bărbați duc pungile cu cadouri primite de sărbătorit și le ascund în portbagajul unei mașini.

Aceleași surse din interiorul PSD Apahida, ne-au declarat că ”Bianca secretara de la PSD”, mai exact Bianca Cozma, a fost persoana care s-a ocupat de convocarea invitaților la masa festivă cu dublu scop: aniversarea primarului Fati, pentru împlinirea unei frumoase vârste, pentru care ziardeapahida.ro îi spune ”La mulți ani” dar și pentru lansarea candidaturii.

Nici un șef de la PSD Cluj nu a fost văzut la fața locului, semn că aceștia se feresc să fie văzuți în public la pomeni electorale, lucru interzis de lege, asta după ce Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe președintele PSD, pentru fraudarea referendumului. Cu toate acestea, ziardeapahida.ro a aflat că la chiolhanul electoral a participat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, deputatul PSD de Dej, Cornel Itu sau avocatul Laura Pop, care a apărat Primăria Apahida, într-un proces pierdut.

Dar întrebarea tot rămâne: Bianca secretara PSD, ce rol a avut? De ce a dat telefoane să cheme invitații la petrecere?

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s