ȘOC! Apahida nu are bani în buget ca să premieze un campion mondial. Primarul nu a pus pe ordinea de zi proiectul de premiere a lu Ciprian Mariș

După victoria categorică din competiția de MMA, un sport de full contact, care i-a adus lui Ciprian Mariș titlul de campion mondial, viceprimarul comunei Apahida, Călin Păcurar a propus premierea sportivului cu o sumă de bani, care ar fi urmat să fie alocată de la bugetul local.

12974540_974723542643500_3035705805001282735_n

În cursul zilei de luni, viceprimarul Păcurar a inițiat demersurile pentru acordarea unui premiu în bani și a unei diplome de excelență lui Ciprian Mariș, sportiv originar din Apahida, care a pus numele comunei noastre pe harta sportului mondial.

Propunerea făcută de Călin Păcurar s-a transformat într-un proiect de hotărâre de consiliu local, semnat de mai mulți consilieri locali. În acest proiect se prevedea ca sportul Ciprian Mariș să fie premiat cu suma 10.000 de lei.

Spre surprinderea tuturor, la ședința Consiliului Local Apahida, care va avea loc în data de 21 aprilie, pe ordinea de zi nu se regăsește proiectul pentru premierea sportivului Mariș.

Ziardeapahida.ro a aflat că primarul comunei Apahida, candidatul PSD pentru funcția de primar, ar fi motivat că nu exista bani în buget și că ar trebui făcută o rectificare bugetară, ceea ce nu ar fi posibil din lipsă de bani. Ciudat este că aceeași sumă de 10.000 de lei s-a găsit atunci când primarul a făcut site-ul Primăriei Apahida, care și în prezent, are multe rubrici nefuncționale sau pentru plata unui avocat care a apărat Primăria într-un proces și care întâmplător sau nu, este Laura Pop, membru de frunte al PSD Cluj, coleg de partid cu primarul din Apahida. Procesul a fost pierdut și cu această ocazie și banii cu care a fost plătit avocatul.

Pe de altă parte, surse din anturajul sportivului care a câștigat titlul mondial au declarat pentru ziardeapahida.ro, că acesta a fost contactat de primarul în funcție care i-ar fi promis acordarea unui teren la Legea 15, destinată tinerilor care doresc să-și construiască o casă. ”Eu nu vreau sa intru în jocuri de tipul ăsta. Am fost contactat de primar și am discutat despr eun teren, dar nimic concrect”, a declarat Ciprian Mariș, pentru ziardeapahida.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s